Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadıİnsanları tehdit etme bıraktı beğenilerini istedikleri gibi oylasınlar
Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadıİnsanları tehdit etme bıraktı beğenilerini istedikleri gibi oylasınlar
Yaprak dökümü yanımdaki dizilerden en iyisiKötü dizi seçmişsin
Ben etiketleyecektim aslında vazgeçtimÇağırayım mı seninkini
@serhatt 'ı üzmek artık insanlık için hobi oldu. Aldırma
Bunu sen mi söylüyorsun, kötü sahneyle geldin diye yapmadığın yalakalık atmadığın takla kalmadı
1. sırada sen varsın...Şekerparem benim kimler üzüyormuş seni liste ver @serhatt
Rüyanda görürsün birinciliği senBinnur Kaya olay oynamış nesi kötü. Bu sahne ile daha önce 1. Oldu Binnur.
Göz yaşım pıt resmen... Yapma..1. sırada sen varsın...
Ben etiketleyecektim aslında vazgeçtim
Google trendleri paylaştıktan sonra cevap yazmadım bileÇok iyi kavga ediyor. Deniz ile tartışmaları olay oldu bu yarışmada.
Rüyanda görürsün birinciliği sen
Bu forumda nedense bana gelince insanlar hep iyi olanın değil kötü olanın yanında oluyor.Göz yaşım pıt resmen... Yapma..
Avrupa Yakası bu sahneye zamanında çok gülmüştüm ama İçerde de güzel
Google trendleri paylaştıktan sonra cevap yazmadım bile
Vah vah ondan medet umacak kadar düştün demekHak yerini bulacak. Zaten @xemrexxx 'de beni destekliyor. Forumun en etkili kişisi. Sırtım yere gelmez artık.
İkiniz de iyisiniz annemmmm deme öyleBu forumda nedense bana gelince insanlar hep iyi olanın değil kötü olanın yanında oluyor.
Cevabını verdim ondan sonra yazmadımÇok zekice hamle ama. Susturdu direkt seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?