Valla senin puanına da şaşırdım deli gibi izlediğin diziye 1 verip hiç izlemediğin diziye benden yüksek vermişsin .ss
Valla senin puanına da şaşırdım deli gibi izlediğin diziye 1 verip hiç izlemediğin diziye benden yüksek vermişsin .ss
Kız seninle çok takılmış marul düşünemiyor
OO kadar da değil .ss
Tutuk sahne seçmişsin bu sefer geçen gibi aksiyon seçmeliydinValla senin puanına da şaşırdım deli gibi izlediğin diziye 1 verip hiç izlemediğin diziye benden yüksek vermişsin .ss
Hmm okTutuk sahne seçmişsin bu sefer geçen gibi aksiyon seçmeliydin@serhatt Bana danısıp benlik sahnelerle beni iyi yakaladı@sokak sanati Zaten dizisinden bahsetmeme gerek yok
Zirve derken gökyüzüne alır sonraTüm bu komplolara rağmen Allahım lütfen zirveye al beni
Sen rahat olZirve derken gökyüzüne alır sonra
EleniyorumTutuk sahne seçmişsin bu sefer geçen gibi aksiyon seçmeliydin@serhatt Bana danısıp benlik sahnelerle beni iyi yakaladı@sokak sanati Zaten dizisinden bahsetmeme gerek yok
Düşünmem lazım..
Tutuk sahne seçmişsin bu sefer geçen gibi aksiyon seçmeliydin@serhatt Bana danısıp benlik sahnelerle beni iyi yakaladı@sokak sanati Zaten dizisinden bahsetmeme gerek yok
Düşünmem lazım..
Eleniyorum
İkinizde eleniyorsanız @sokak sanati şampiyonluk konusu açsın @S.G.A.T.Sen rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?