Ne yapcanGelecek seferden aylayacağım
Ne yapcanGelecek seferden aylayacağım
Sahnemi seçtim, saatimi bekliyorumBeyler özelden gelen soru üzerine son hatırlatma. Seçilen 10 dizinin hepsinden sahne seçebiliyorsunuz
@xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @batuhankaralar @Özgür @Silinmiş Üye @serhatt @phoebebuffay
Bu hafta yoğunluğumdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım, başka yarışmalarda görüşürüz@alperuz niye ayrıldın
Değerli puanlarını bekliyorum o zamanBu hafta yoğunluğumdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım, başka yarışmalarda görüşürüzzaten jüri olarak buradayım yine
Tabi kiDeğerli puanlarını bekliyorum o zaman
Hayırlı olsun dizi yarısması sanırım @batuhankaralar sunuyordu sonra @Aserat mı almıstı
Hayırlı olsun dizi yarısması sanırım @batuhankaralar sunuyordu sonra @Aserat mı almıstıJuri olurum@S.G.A.T.
Hayırlı olsun dizi yarısması sanırım @batuhankaralar sunuyordu sonra @Aserat mı almıstıJuri olurum@S.G.A.T.
Yazdım.
Asıl kaliteyi anladı işte.@phoebebuffay sen niye yarışmacı oldun. Bizim yarışmayı bırakıp daha çok vakit alana geçmişsin.😱
@serhatt mı ordan zibidi çağatayı seçtiyse 0 puanBirde Medcezir falan seçmiş. 1puani haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?