iyi kurtlar vadisi sihirli annem fikri annemin fikriydi @sokak sanati o sahneyi gönderiyim sihirli annem 51.bölüm star tv deki pakize sahnesi @sokak sanati
Anladım. Demek annen ile ortak yazıyorsunuz.
iyi kurtlar vadisi sihirli annem fikri annemin fikriydi @sokak sanati o sahneyi gönderiyim sihirli annem 51.bölüm star tv deki pakize sahnesi @sokak sanati
bazen fikir alıyorum korona cadısı benim fikrim @sokak sanatiAnladım. Demek annen ile ortak yazıyorsunuz.
bazen fikir alıyorum korona cadısı benim fikrim @sokak sanati
abilify kullanıyorum opsesif kompüsiflik varSağlık durumun falan nasıl? İlaç kullanıyor musun?
abilify kullanıyorum opsesif kompüsiflik var
temizlik ve fenerbahçe @sokak sanati
tamamŞimdi sana bir sır vereceğim.
Bizden alıntı yaptığında tekrar alıntı yaptığın kişiyi etiketleyip yorulma. Alıntı yaptığın için bildirim gidiyor zaten ve bana söylediğin anlaşılıyor. Sadece Yok de.
Yollayın demiyorum ki. Yollayabilirsiniz. @sokak sanatiEe o zaman sokak sanatı bana ben ona atmış oluyorum niye yolluyoruz boşuna
@Çiğdem in İçerde ve Çetin Tekindor sahnesine değil de Ferhunde'nin dayak sahnesine oy vermesi pek mantıklı gelmiyor.
Olmamışları hak ettin. Gayet iyi anladın sebebini.
Çiğdem İçerde'ye oy vermez at fava bekle@Çiğdem in İçerde ve Çetin Tekindor sahnesine değil de Ferhunde'nin dayak sahnesine oy vermesi pek mantıklı gelmiyor.
Olmamışları hak ettin. Gayet iyi anladın sebebini.
Yarışmanın olayı buydu zaten. Dizi savaşları yapsak Denizz Bizim Hikaye ile ilk haftalardan elenip giderdi. Formatın herkese aynı avantajda yarışmasını sağlaması kendisini finale kadar getirdi. Seçtiği sahne seçimleri çok zekiceydi. Gerçekten takdiri hak ediyor.
Kime isterse oy atar kendi kararı. Etkilemeyin kızı. İsterse oy da atmaz. Size ne oluyor.Çiğdem İçerde'ye oy vermez at fava bekle
Sokak sanatına yazdığın cümle kapakYarışmanın olayı buydu zaten. Dizi savaşları yapsak Denizz Bizim Hikaye ile ilk haftalardan elenip giderdi. Formatın herkese aynı avantajda yarışmasını sağlaması kendisini finale kadar getirdi. Seçtiği sahne seçimleri çok zekiceydi. Gerçekten takdiri hak ediyor.
Kime isterse oy atar kendi kararı. Etkilemeyin kızı. İsterse oy da atmaz. Size ne oluyor.