Gönlümden yaprak dökümüne tam puan vermek geçiyordu ama profosyonel davrandım, kara sevdanın en iyi sahnesiydiYazıklar olsun @phoebebuffay
Tam puan istiyorum sendenAa 9 ve 8 puanları beğenmiyor utanmazlar 😱
Ne haliniz varsa görün be![]()
![]()
ASLA bir YAPRAK DÖKÜMÜ OLAMAZ!!!!Gönlümden yaprak dökümüne tam puan vermek geçiyordu ama profosyonel davrandım, kara sevdanın en iyi sahnesiydi![]()
@alperuz un oylari
7 puan: Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma
6 puan: Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü
5 puan: Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
4 puan: Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme
3 puan: Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün
2 puan: Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü
1 puan: İçerde 14. Bölüm - Aç Gözlerini Müdürüm
Yasak Elmayı seviyorum ama o sahne rakiplerine kıyasla bariz bir şekilde daha sıradandı. O sahnenin kadar sevilmesinin tek nedeni izleyicilerin Leyla nefreti
@alperuz@alperuz un oylari
Ya napiyim Yasak Elma seçseydiniz 7 alırdınız bak @batuhankaralar a, örnek alın örnek@alperuz ilk başta ki mesajıma niye cevap vermediğin belli oldu. İnsana Eda Ece'nin suratına kezzap dökülür.![]()
Emir'e daha da düşük veririmEmri Kozcuoģlu tabi Sarp'ı harcadı hala canınız yanık dimi o olaya. Anlıyorum kuyruk acısını@Çiğdem @Yiğitt @Maskeli Fedai
Olacak olacak.Senden de yüksek puan alamayacağım sanırım@The_Erinch
Bence de olamaz. Yaprak dökümü>Diğer tüm türk dizileri benim içinASLA bir YAPRAK DÖKÜMÜ OLAMAZ!!!!
Gönlümden yaprak dökümüne tam puan vermek geçiyordu ama profosyonel davrandım, kara sevdanın en iyi sahnesiydi![]()
Adamın dibi, canım melunum..Adminimin vardır bi bildiği.. @Bully
Ehhhhhhhhhh anca.Sonunda olması gereken oldu. Teşekkürler forumun sabit jürisi@The_Erinch
Haftaya Yasak Elma seç 6 puan garanti
Olacak olacak.
Az ağlat beni
@sokak sanati bak her hafta tacizler tacizler.. sonunda doğru sahneyi yakaladı![]()
Dilenmek yasak değil mi bu yarışmadaKes sende yaa. Kızcağız ile bu sahneyi alabilmek için o kadar dil döktüm. Tabi ki bana tam puan verecek@phoebebuffay teşekkür ederim canım.
![]()
Teşekkürler @alperuz ama yaprak dökümüne 2 puan verdiğin için kınıyorum seni@alperuz un oylari