Unutmuşum.
Ay Yapım'ın jeneriğinin kara kalemle yazıldığı zamana ait tüm yapımlarından nefret ediyorum.Kara sevdadan mı daha çok nefret ediyorsun UTC'den mi İçerdeden mi? Bana kaç puan geleceğini tahmin etmeye çalışıyorum
Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.@Yiğitt neye şaşırdın sevgilim
Dün böyle demiyordunYaprak Dökümü'nde sahneme gösterdiğiniz ilgi için ve beni 1. yaptığınız için hepinize teşekkür ederim
Güzel değerli kıymetli oylarınızı yeniden bekliyorum
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Çiğdem @Aserat @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @eskici @S.G.A.T. @pompy
Sevgilim dememe değil etiketime şaşırmanı diyorumSevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.
Dün dündür bugün bugündürDün böyle demiyordun
Bu sahneyle nasıl birinci oldun anlamadımDün dündür bugün bugündür
Ben ona şaşırdım daha çok.Sevgilim dememe değil etiketime şaşırmanı diyorum
Nesi varmışBu sahneyle nasıl birinci oldun anlamadım
ÇatlaBen ona şaşırdım daha çok.
İlk şaşırmam da ben varken senin birinci olmandı...
Daha iyi sahneler vardıNesi varmış
Yokmuş demek ki en iyi bendimDaha iyi sahneler vardı
Umrumda değilsin..Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.
Sevgilim derken, @Maskeli Fedai kıskanacak onunla uğraşamam lütfen laflarına dikkat et.
@Maskeli Fedai gibi delikanlılık timsali birine böyle yakıştırmalar yapmayın artık..
Delikanlılığın haberi var mı maskoştan?Umrumda değilsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?