Teşekkür mü bekliyorsun kendi başarım
Sen diğer sahneyi seçecektin nankör.s.s
Teşekkür mü bekliyorsun kendi başarım
Ne saçmalıyorsun sen be
İyi sahne seçmişHepsi Benim'de yarın Çeyrek Final heyecanı yaşanacak. Çeyrek final haftasında ikili eleme olacak. 5 yarışmacıdan sona kalan 3 isim Yarı Final'de finale kalmak için yarışacak. @batuhankaralar ın elemek için seçtiği sahneYarın Çeyrek Final konusu 20:30'da açılacak. Kendinize iyi bakın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Sağol bebişim@serhatt @sokak sanati @denizz19 @phoebebuffay tebrik ediyorum
@batuhankaralar @Silinmiş Üye geçmiş olsun..
@S.G.A.T. emeklerine sağlık
Hiçte bile kalbim hep bu sahneden yanaydıSen diğer sahneyi seçecektin nankör.s.s
Hiçte bile kalbim hep bu sahneden yanaydı
Çok haklısın, ben bunu gördüğüm için sana en yüksek puanı verdimŞu sahne, %99'u bağırma ve ağlamayla geçen Kara Sevda sahnelerinden daha iyiydi ve kesinlikle 1 puan verecek kadar kötü değildi. Forum art niyetli insanlarla dolmuş. Benden bu kadar, herkese birbirini yemeli iyi forumlar.
ZatenHaftaya çeyrek final var. Herkes kendi başına artık
Sana rağmen zirvedeyim kudurKimseyi tebrik etmiyorumİnşallah hepiniz elenirsiniz
Sana rağmen zirvedeyim kudur
Sana rağmen zirvedeyim kudur
Umut bir daha rüyanda görürsün tam puanıZirveye çıkmana gerek yok ki sen zaten hep @Maskeli Fedai 'yi kudurtuyorsun. Çok azgın sana
Umut bir daha rüyanda görürsün tam puanıHaram olsun..
Iyy Allah yazdıysa bozsunZirveye çıkmana gerek yok ki sen zaten hep @Maskeli Fedai 'yi kudurtuyorsun. Çok azgın sana
Sana çok iyi oluyor xemreye karşı seni o kadar savundum sen gittin sokağa puan verdinUmut bir daha rüyanda görürsün tam puanıHaram olsun..
Gönderdi ya@batuhankaralar gitmeden kullanılmasını istemediğin sahneyi gönder
Bu arada çeyrek final öncesi elendin bence bu gayet iyi başarı
Onun hiçbir şeyi değilim benSende hiç şakaya gelmiyorsunSerhat senin bacın olmaz öyle şey zaten
Iyy Allah yazdıysa bozsun
Onun hiçbir şeyi değilim ben
Ayol her yeri klas olsa ne olur o maçonunIyy @Maskeli Fedai gibi class birisi sanki sana bakicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?