Foruma karşı:Hepsi Benim'e bu hafta veda eden isim @batuhankaralar oldu. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Puan tablosu ve final puanları ilk konuya eklenmiştir.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Göz koronası olmuşlar
Yasak Elma bu yarışmaya uygun değil, ben bile 2 verdim...Birde forumun en çok izlenen dizisi ile elendin inanamıyorum @alperuz 😱
Yayınlandığı dakikada dünya gündemine girmiş bir sahne... Geçmiş olsunŞu sahne, %99'u bağırma ve ağlamayla geçen Kara Sevda sahnelerinden daha iyiydi ve kesinlikle 1 puan verecek kadar kötü değildi. Forum art niyetli insanlarla dolmuş. Benden bu kadar, herkese birbirini yemeli iyi forumlar.
Şu sahne, %99'u bağırma ve ağlamayla geçen Kara Sevda sahnelerinden daha iyiydi ve kesinlikle 1 puan verecek kadar kötü değildi. Forum art niyetli insanlarla dolmuş. Benden bu kadar, herkese birbirini yemeli iyi forumlar.
Bu forumdan bir cacık olmazForuma karşı:
Yasak Elma bu yarışmaya uygun değil, ben bile 2 verdim...
Ağlak seviyor bunlar, müstahak bunlara 😡Bu forumdan bir cacık olmaz
Haftayı göremedin ba bay canımBu sahneye final puanı yakışırken elenme hesabı yapıyorum. Haftaya da Sihirli Annem ile yarışmayı ciddi olarak düşünüyorum
Teşekkür mü bekliyorsun kendi başarımBu sahne ile final puanı alacağımı demiştim @phoebebuffayUTC sahneleri ile puan almak şaşırttı. Tebrikler @denizz19 @phoebebuffay
@serhatt sayemde zirvede yer aldın. İyiki önermisim
Yıldız yolmalı bunları daAğlak seviyor bunlar, müstahak bunlara 😡
nazar değdi @S.G.A.T.Hepsi Benim'de yarın Çeyrek Final heyecanı yaşanacak. Çeyrek final haftasında ikili eleme olacak. 5 yarışmacıdan sona kalan 3 isim Yarı Final'de finale kalmak için yarışacak. @batuhankaralar ın elemek için seçtiği sahneYarın Çeyrek Final konusu 20:30'da açılacak. Kendinize iyi bakın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Duvardan duvara çarpsa anca yeterYıldız yolmalı bunları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?