Fena değilBenim oylarim
Kan Donduran Yüzleşme 10
Leyla Sinir Krizi Geçirdi 10
Büyük Kavga 7
Arzu Çılgına Döndü 7
Sen Kardeşimi Öldürdün 7
Yıldız Leyla'ya Saldırdı 4
Aç Gözlerini Müdürüm 4
Fena değilBenim oylarim
Kan Donduran Yüzleşme 10
Leyla Sinir Krizi Geçirdi 10
Büyük Kavga 7
Arzu Çılgına Döndü 7
Sen Kardeşimi Öldürdün 7
Yıldız Leyla'ya Saldırdı 4
Aç Gözlerini Müdürüm 4
1 | Serhatt | 68 |
2 | phoebebuffay | 65 |
3 | sokak sanati | 62 |
4 | Denizz19 | 60 |
5 | Yiğitt | 58 |
6 | batuhankaralar | 57 |
7 | Silinmiş Üye | 48 |
@sokak sanati kara sevdanın en iyi sahnesine dizinin diğer sahnesinde nasıl daha az oy gelir, enteresan
Bu haftaki en iyi 3 sahne de ilk 3'te, güzel2. Puan durumu
1 Serhatt 68 2 phoebebuffay 65 3 sokak sanati 62 4 Denizz19 60 5 Yiğitt 58 6 batuhankaralar 57 7 Silinmiş Üye 48
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
@batuhankaralar artuk nasıl sevilmiyorsa o sahneyle dipte2. Puan durumu
1 Serhatt 68 2 phoebebuffay 65 3 sokak sanati 62 4 Denizz19 60 5 Yiğitt 58 6 batuhankaralar 57 7 Silinmiş Üye 48
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Benim sahnem çok iyiydi yalnız nesine inanamıyorsunUTC sahnelerinin benden daha üstte olduğuna inanamıyorum..
Sonunda zirveyi gördüm2. Puan durumu
Denizle Sokak Sanatı yer değiştirince olur o dediğinBu haftaki en iyi 3 sahne de ilk 3'te, güzel
Elenme vakti geldi de geçti bile@batuhankaralar artuk nasıl sevilmiyorsa o sahneyle dipte
Çok iyi@Silinmiş Üye oylari
6 Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü
5 Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
4 Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme
3 Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü
2 Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün
1 Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma
Yasak Elma fanları yazıklar olsun size püü, Şahik zehirler inş sizi2. Puan durumu
Benim sahnem çok iyiydi yalnız nesine inanamıyorsun
Türleri farklı kıyaslamak doğru olmaz, senin ki dram benim ki aksiyonBenim sahnem kadar iyi olamaz
Hayret sen erkeklere laf etmezdinElenme vakti geldi de geçti bile@batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?