Fena değilBenim oylarim
Kan Donduran Yüzleşme 10
Leyla Sinir Krizi Geçirdi 10
Büyük Kavga 7
Arzu Çılgına Döndü 7
Sen Kardeşimi Öldürdün 7
Yıldız Leyla'ya Saldırdı 4
Aç Gözlerini Müdürüm 4
Fena değilBenim oylarim
Kan Donduran Yüzleşme 10
Leyla Sinir Krizi Geçirdi 10
Büyük Kavga 7
Arzu Çılgına Döndü 7
Sen Kardeşimi Öldürdün 7
Yıldız Leyla'ya Saldırdı 4
Aç Gözlerini Müdürüm 4
1 | Serhatt | 68 |
2 | phoebebuffay | 65 |
3 | sokak sanati | 62 |
4 | Denizz19 | 60 |
5 | Yiğitt | 58 |
6 | batuhankaralar | 57 |
7 | Silinmiş Üye | 48 |
@sokak sanati kara sevdanın en iyi sahnesine dizinin diğer sahnesinde nasıl daha az oy gelir, enteresan![]()
Bu haftaki en iyi 3 sahne de ilk 3'te, güzel2. Puan durumu
1 Serhatt 68 2 phoebebuffay 65 3 sokak sanati 62 4 Denizz19 60 5 Yiğitt 58 6 batuhankaralar 57 7 Silinmiş Üye 48
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
@batuhankaralar artuk nasıl sevilmiyorsa o sahneyle dipte2. Puan durumu
1 Serhatt 68 2 phoebebuffay 65 3 sokak sanati 62 4 Denizz19 60 5 Yiğitt 58 6 batuhankaralar 57 7 Silinmiş Üye 48
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Benim sahnem çok iyiydi yalnız nesine inanamıyorsunUTC sahnelerinin benden daha üstte olduğuna inanamıyorum..
Sonunda zirveyi gördüm2. Puan durumu
Denizle Sokak Sanatı yer değiştirince olur o dediğinBu haftaki en iyi 3 sahne de ilk 3'te, güzel![]()
Elenme vakti geldi de geçti bile@batuhankaralar artuk nasıl sevilmiyorsa o sahneyle dipte![]()
Çok iyi@Silinmiş Üye oylari
6 Leyla SİNİR KRİZİ Geçirdi! | Yaprak Dökümü
5 Ufak Tefek Cinayetler - Büyük Kavga
4 Kara Sevda - Kan Donduran Yüzleşme
3 Ufak Tefek Cinayetler - Arzu Çılgına Döndü
2 Kara Sevda - Sen Kardeşimi Değil Beni Öldürdün
1 Yıldız, Leyla'ya saldırdı! - Yasak Elma
Yasak Elma fanları yazıklar olsun size püü, Şahik zehirler inş sizi2. Puan durumu
Benim sahnem çok iyiydi yalnız nesine inanamıyorsun![]()
Türleri farklı kıyaslamak doğru olmaz, senin ki dram benim ki aksiyonBenim sahnem kadar iyi olamaz
Hayret sen erkeklere laf etmezdinElenme vakti geldi de geçti bile@batuhankaralar