Kaç kere gördün de seviyorsun.Ozan`ı insan olarak severim ama bazen çok gıcıklaşıyor yıllardır. Empati kurmadan kararlar veriyor. Yazıklar olsun içimde ne düşünceler varmış.
Kaç kere gördün de seviyorsun.Ozan`ı insan olarak severim ama bazen çok gıcıklaşıyor yıllardır. Empati kurmadan kararlar veriyor. Yazıklar olsun içimde ne düşünceler varmış.
Onlayn da olsa 2012den beri tanıyorum. 12 sene yapıyor. Bayağı uzunKaç kere gördün de seviyorsun.
Bu mesajı 40 dakika önce yazmışım. O sürede 1 jüri üyesi daha süresiz banlanmış.Eski üyelerin profil sayfalarına dikkat ediyorum bir kaçı cezalar yüzünden bıkıp gitmiş. Orada bir sorun var. Mesela siyasetle ilgili haber konusu açmak 2020den beri galiba hala yasak.
2013 teki Sihirli Anneme 80 bölüm yapmaktı forumda @S.G.A.T.Ozan`ı insan olarak severim ama bazen çok gıcıklaşıyor yıllardır. Empati kurmadan kararlar veriyor. Yazıklar olsun içimde ne düşünceler varmış.
Taksim tv nin laneti 😂Katılan sayısı az diye yarışmayı başlatamadık. 2'si daha banlanmış.
Son durum
Ekli dosyayı görüntüle 128056
Zamanını bekle. Hiç olmadı söz sana ben burda olursam katılırım neye istiyorsan.Katılan sayısı az diye yarışmayı başlatamadık. 2'si daha banlanmış.
Son durum
Ekli dosyayı görüntüle 128056
sen yarışmacı ol ben jüri bir katkıda benden olsun.Zamanını bekle. Hiç olmadı söz sana ben burda olursam katılırım neye istiyorsan.
Taraf tutma zaten tamam yarışmacı olayım bakalım. @S.G.A.T. hadi yine iyisin.sen yarışmacı ol ben jüri bir katkıda benden olsun.
ama böyle karşılıklı anlaşmış gibi olmayalım asla taraf tutmam
------
şimdi farkettim bu nasıl başlık? hepsi benim ne demek !
hepsi senin mi der gibi
tamamdır, kuralları anlatacaklar değilmi? jüri ne yapıyor ne yapmıyor aniden başlamaz sanırım bir aydınlatma bilgisi olacaktır heralde ? böyle damdan düşer gibi daldıkta sanırım beğendiğimiz sahnelere belirli puanlar veriyoruz .Taraf tutma zaten tamam yarışmacı olayım bakalım. @S.G.A.T. hadi yine iyisin.
Yarışmacı eksik daha başlamaz muhtemelen kışa yakın olurtamamdır, kuralları anlatacaklar değilmi? jüri ne yapıyor ne yapmıyor aniden başlamaz sanırım bir aydınlatma bilgisi olacaktır heralde ? böyle damdan düşer gibi daldıkta sanırım beğendiğimiz sahnelere belirli puanlar veriyoruz .
Dediğin gibi kışın olur bu sözünü de hatırlatırımZamanını bekle. Hiç olmadı söz sana ben burda olursam katılırım neye istiyorsan.
sonbaharda başlatsanız? hem dizilerde o zaman geliyor forum kalabalıklaşırDediğin gibi kışın olur bu sözünü de hatırlatırım
bir kıştır tutturdunuz şunu ekim yapsak olmazmıYarışmacı eksik daha başlamaz muhtemelen kışa yakın olur
Katılırım burada olursam senden değerli mi yahuDediğin gibi kışın olur bu sözünü de hatırlatırım
Eylül bile olur belkisonbaharda başlatsanız? hem dizilerde o zaman geliyor forum kalabalıklaşır
------
bir kıştır tutturdunuz şunu ekim yapsak olmazmı
biraz zaman daraltınki heyecan artsın kış derseniz daha yarım yıl var kim öle kim kala .Katılırım burada olursam senden değerli mi yahu
------
Eylül bile olur belki
carpe diem yok hııc sonsuza dek banlı@Aserat @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @DarkLegenD @denizz19 @Angelica @12.Adam @Doğan @dreamy @Emre Ozansoy @emreemreu @eskici @Dosi @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @Gizmen @denizz19 @STAR @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @soo @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @Zortlu Fistan @Felon @taksicigazlabiraz1905 @Dante @Canol @Mehmet Can @Emirolojii @AteşBöceği @baron @flashbellek @Osmanka @Crazy Recep @xxAlemdarxx @Carpe Diem @TursilMatik @SafNac @Alemdar @AhmetBayram @RüzgarGülü
@Royal Highness @☪️HolyDemon666
Üyeler gelmeye başlayınca yanibiraz zaman daraltınki heyecan artsın kış derseniz daha yarım yıl var kim öle kim kala .