Özrün kabahatinden büyükHerkes zaten iyi sahneleri seçebiliyor dizi dağılımından yarışmacıların hepsi iyi sahneleri paylaşmış o açıdan 4 puan çokta kötü değil aslında
Özrün kabahatinden büyükHerkes zaten iyi sahneleri seçebiliyor dizi dağılımından yarışmacıların hepsi iyi sahneleri paylaşmış o açıdan 4 puan çokta kötü değil aslında
Sen nerden çıktın be 😱Sen böyle dediysen @serhatt haftanın ilk üçüne girer, dün de bana diyordun
Aman be sanki tek başıma yazıyordumYasak Elma'yı @batuhankaralar yazarken 4-5 reyting alıyordu dizi şimdi 9 alıyor
Bu sahnede takılıp kalıyor insan oyunculuk his içtenlik@Turkuazz harika bir sahneye başka birpuan. Teşekkürler.
Geçtiğimiz hafta İçerde sahnesiyle final puanı alarak iddiasını gösteren @Silinmiş Üye ın oyları
7 Aşk-ı Memnu (sokak sanati)
6 Kara Sevda
5 Aşk-ı Memnu (Yiğitt)
4 Yaprak Dökümü
3 Aşk-ı Memnu (serhatt)
2 Avrupa Yakası
1 Kurtlar Vadisi
Safoz şey
Onu da mı sen yazıyorsunAman be sanki tek başıma yazıyordumRamo da dolu güne rağmen 6 alıyor onu unutma
Teşekkürler aşko.Geçtiğimiz hafta İçerde sahnesiyle final puanı alarak iddiasını gösteren @Silinmiş Üye ın oyları
6 Kara Sevda
5 Aşk-ı Memnu (Yiğitt)
4 Yaprak Dökümü
3 Aşk-ı Memnu (serhatt)
2 Avrupa Yakası
1 Kurtlar Vadisi
Tam senlik dizi ama sen başkalarını dinle, öyle olsun yazdımGerekli bir iş değil bence, aile yapımıza uygun bulmuyorumAşk-ı Memnu aile yapımıza uygun ama
Çok iyidi sahne tebrikler@Turkuazz harikasın
Diziyi sevmediğini hesaba katarsak fena değilGeçtiğimiz hafta İçerde sahnesiyle final puanı alarak iddiasını gösteren @Silinmiş Üye ın oyları
6 Kara Sevda
5 Aşk-ı Memnu (Yiğitt)
4 Yaprak Dökümü
3 Aşk-ı Memnu (serhatt)
2 Avrupa Yakası
1 Kurtlar Vadisi
Ben hep senin çevrendeyim tatlımSen nerden çıktın be 😱
Bu sahnede takılıp kalıyor insan oyunculuk his içtenlik
Allah razı olsun @batuhankaralarYasak Elma'yı @batuhankaralar yazarken 4-5 reyting alıyordu dizi şimdi 9 alıyor
74 bölüm oturup izleyemem, 10-15 olsaydı oturur izlerdim.Tam senlik dizi ama sen başkalarını dinle, öyle olsun yazdım
Geçtiğimiz hafta İçerde sahnesiyle final puanı alarak iddiasını gösteren @Silinmiş Üye ın oyları
6 Kara Sevda
5 Aşk-ı Memnu (Yiğitt)
4 Yaprak Dökümü
3 Aşk-ı Memnu (serhatt)
2 Avrupa Yakası
1 Kurtlar Vadisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?