İzlememek için iptalledimya oyüzden sen seç dedimSahneyi izledin mi peki. Merve Aksak farkı
İzlememek için iptalledimya oyüzden sen seç dedimSahneyi izledin mi peki. Merve Aksak farkı
Keşke güzel bir sahneyi engelleseydin.
Keşke güzel bir sahneyi engelleseydin.Zaten bu gidişle en fazla 3. haftadan sonra kıytırık sahneler izleyeceğiz.@sokak sanati
Ben biliyorum Emir Kozcuoğlu sahneleri özel mesajlarımizda duruyor.Ben ilk önce herkesin bildiği sahneler ile gelip sonra kendi özel dizinden sahnelere geçeceğim.Kimse dokunmadı şuan dizime ve benim dışımda o özel sahneleri bilen yok
Aşkı memnu yaprak dökümü bi bitsin sonrası benim yükselişim
Ben biliyorum Emir Kozcuoğlu sahneleri özel mesajlarımizda duruyor.Yarışmada rekabet için zamanı geldiğinde deşifre edebilirim.
Zaten rekabet olursa senin Emir'le ön plana çıktığın görenler Emirin sahnelerine saldırır. Forumdakiler hırslanınca nasıl oluyor biliyoruz.Hayır olmaz. Jüri yardımcı olamaz. Herkes kendi hür iradesini kullansın
bir kere oy atmadan zor o iş.Abi hani, Allah için etiketleme ya. Zeus da olabilir, Enlil de olabilir. Hangi tanrı için olursa olsun etiketleme.
@sokak sanati oyunu değiştir, muhteşem yüzyıl yap
Yani sen forumu daha iyi tanıyorsun tabii, umarım dediğin gibi olur da seni şaşırtmazEmre Melunuyla uğraşamam ben. Hep tam puan verir jüri başkanı boş yere adaletsizlik olur. KVP iyidir. Seveni de yok zaten. @batuhankaralar 'ında hiç bir yarışmada 3 haftadan fazla kalmayacağını bildiğim için başka kimsede seçmez. O yüzden KVP olsun
Yani sen forumu daha iyi tanıyorsun tabii, umarım dediğin gibi olur da seni şaşırtmaz
Ay dur bi nefes alalımsaat 20:00de 2. hafta konusu var. 1.5 saat kalmış.
Her yer kapalı. İş yok, güç yok. Canım sıkılıyor evde. Kişisel gelişim de yalan oldu.Ay dur bi nefes alalım
Herkes senin gibi değil tatlımHer yer kapalı. İş yok, güç yok. Canım sıkılıyor evde. Kişisel gelişim de yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?