eTV Hepsi Benim 1. Hafta Sonuçları

Hangi dizi listeye eklensin?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Yarın saat tam 20:00'de 2. hafta konusu açılacak. Sahnelerinizi konuya atabilirsiniz. Sahne sürelerinin 3 dakika civarında olmasına özen gösterelim.
*Yarışmamıza 10'cu dizi olarak Kurtlar Vadisi ( 1-97 bölümler ) eklenmiştir. Bundan sonra dizi listemizde değişiklik olmayacaktır. Dizi havuzumuz:
Sihirli Annem
Avrupa Yakası
Bizim Hikaye
Aşk-ı Memnu
Kara Sevda
İçerde
Ufak Tefek Cinayetler
Yaprak Dökümü
Yasak Elma
Kurtlar Vadisi (1-97)
*Elenen yarışmacımız @Çiğdem in seçimiyle aşağıdaki sahne de kullanım dışıdır.

@xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Bu videoyu neden devre dışı yapmış? 😱

Yarın saat tam 20:00'de 2. hafta konusu açılacak. Sahnelerinizi konuya atabilirsiniz. Sahne sürelerinin 3 dakika civarında olmasına özen gösterelim.
*Yarışmamıza 10'cu dizi olarak Kurtlar Vadisi ( 1-97 bölümler ) eklenmiştir. Bundan sonra dizi listemizde değişiklik olmayacaktır. Dizi havuzumuz:
Sihirli Annem
Avrupa Yakası
Bizim Hikaye
Aşk-ı Memnu
Kara Sevda
İçerde
Ufak Tefek Cinayetler
Yaprak Dökümü
Yasak Elma
Kurtlar Vadisi (1-97)

@xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt

@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Neden devre dışı seçilen bu sebebini bilmek isteriz :)

@batuhankaralar Tebrik ederim.

Türkiyede finali en çok izlenen dizilerden biri olan yerleşik bir dizi finali ile kazanan olmuşun.İleriki turlarda başarılar dilerim.

@Çiğdem Gerçkten çok üzüldüm; 8 verdiğim bir sahne elenmiş,bu duyguları şarkı yarışması yada diğer etkinliklerdede yaşıyorum; forum bazen yetişmemiş oluyor bazı şeylere. Canın sağolsun 😉

• Harika
Reactions: Çiğdem
@batuhankaralar Tebrik ederim.

Türkiyede finali en çok izlenen dizilerden biri olan yerleşik bir dizi finali ile kazanan olmuşun.İleriki turlarda başarılar dilerim.

@Çiğdem Gerçkten çok üzüldüm; 8 verdiğim bir sahne elenmiş,bu duyguları şarkı yarışması yada diğer etkinliklerdede yaşıyorum; forum bazen yetişmemiş oluyor bazı şeylere. Canın sağolsun 😉
Önemi yok tşşk ederim tekrardan :bhr::bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Sihirli Annem
Avrupa Yakası
Bizim Hikaye
Aşk-ı Memnu
Kara Sevda
İçerde
Ufak Tefek Cinayetler
Yaprak Dökümü
Yasak Elma
Kurtlar Vadisi (1-97)

Güzel seçim @sokak sanati yanı benim güzel seçimim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.