Benim hatamın bedelini Eda'dan çıkaramazsın yolarım seniÜzgün olman bi şey ifade etmiyor. Eda Ede'yi takipten çıkartıyorum ve antisi oluyorum artık
En güzeli @alperuzÜzgün olman bi şey ifade etmiyor. Eda Ede'yi takipten çıkartıyorum ve antisi oluyorum artık
Yazıklar olsun @sokak sanati
Bir de benim verdiğim 6 puana diss atıyordun...
Osman'ın yeni sezonları göremez inşEn güzeli @alperuz
Benim hatamın bedelini Eda'dan çıkaramazsın yolarım seni
Bir de bana kızıyorsun bak kendin demişsinFırat gereği sıralama yapmak gerekli biliyorsun
Aşkı Memnunun önüne kimse geçemez
Pua nın güzel @eskici@eskici nin oylari
9. Yaprak Dökümü & sokak sanati ( sahne, müzikler, oyunculuklar hepsi çok iyi )
8. Aşk-ı Memnu & Yigitt ( sahnenin özellikle son kısmı muhteşem )
7. İçerde & Silinmiş Üye ( güzel )
6. Avrupa Yakası & xBUGRAxx ( güzel )
5. Bizim Hikaye & denizz19 ( güzel )
4. İçerde & Çiğdem ( oyunculuklar iyi ama sahne boş )
3. Yaprak Dökümü & serhatt ( sahne fena değil ama oyunculuklar berbat )
2. Aşk-ı Memnu & batuhankaralar ( ben hayatımda bu kadar orta derece bir sahne olup da bu kadar abartılan bir sahne görmedim )
1. Yaprak Dökümü & phoebebuffay ( format yanlış anlaşılmış sanırım, Bu Şarkı Benim’e katılsa iyi puan verirdim belki )
Herkesten tam puan gelirken bu kişinin verdiği puanı forum üyelerimize havale ediyorum @eskici@eskici nin oylari
2. Aşk-ı Memnu & batuhankaralar ( ben hayatımda bu kadar orta derece bir sahne olup da bu kadar abartılan bir sahne görmedim )
1. Yaprak Dökümü & phoebebuffay ( format yanlış anlaşılmış sanırım, Bu Şarkı Benim’e katılsa iyi puan verirdim belki )
ABV @eskici@eskici nin oylari
Bir de bana kızıyorsun bak kendin demişsin
Abi hani, Allah için etiketleme ya. Zeus da olabilir, Enlil de olabilir. Hangi tanrı için olursa olsun etiketleme.1. puan durumu
1 batuhankaralar 41 2 Yiğitt 34 3 sokak sanati 31 4 Çiğdem 26 5 xBUGRAx 25 6 Silinmiş Üye 25 7 phoebebuffay 23 8 serhatt 22 9 Denizz19 19
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.