Sert erkek olarak çok güzel oy kullandım sanaSon oylar güzel geldi umutlar tükenmemiş demek ki
İçerde'ye iyi vereceğini düşünmüyorum Ya nedense ama bilemedimSert erkek olarak çok güzel oy kullandım sana
Düşüncelerine inan o zamanİçerde'ye iyi vereceğini düşünmüyorum Ya nedense ama bilemedim
1 | Yiğitt | 53 |
2 | sokak sanati | 51 |
3 | Serhatt | 48 |
4 | Denizz19 | 45 |
5 | phoebebuffay | 44 |
spor toto süper lig mi bu2-ci Puan Durumu:
1 Yiğitt 53 2 sokak sanati 51 3 Serhatt 48 4 Denizz19 45 5 phoebebuffay 44
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Açığı kapatmışız2-ci Puan Durumu:
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Aynen canımKorkak yarışmacılar zirvede
Mekanın sahibi geri geldi.2-ci Puan Durumu:
Kanal D farkı diyoruz buna.@Yiğitt karşiiim Aşkı Memnu FanClup yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?