Teşekkürler @Fks14
Sert erkek olarak çok güzel oy kullandım sanaSon oylar güzel geldi umutlar tükenmemiş demek ki
Çok teşekkürler @Fks14
İçerde'ye iyi vereceğini düşünmüyorum Ya nedense ama bilemedimSert erkek olarak çok güzel oy kullandım sana
Düşüncelerine inan o zamanİçerde'ye iyi vereceğini düşünmüyorum Ya nedense ama bilemedim
1 | Yiğitt | 53 |
2 | sokak sanati | 51 |
3 | Serhatt | 48 |
4 | Denizz19 | 45 |
5 | phoebebuffay | 44 |
spor toto süper lig mi bu2-ci Puan Durumu:
1 Yiğitt 53 2 sokak sanati 51 3 Serhatt 48 4 Denizz19 45 5 phoebebuffay 44
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Açığı kapatmışız2-ci Puan Durumu:
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Aynen canımKorkak yarışmacılar zirvede
Mekanın sahibi geri geldi.2-ci Puan Durumu:
Kanal D farkı diyoruz buna.@Yiğitt karşiiim Aşkı Memnu FanClup yıkılıyor