bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
beğendiğine sevindimTeşekkür ederim Bir Köpeğin Hikayesi Süper filmmiş gerçekten.
Merakla bekliyorum. Teşekkür ederim 😉Doğum günün kutlu olsun, hediyeni özel mesajla yollayacağım.
Aynen versen ne olurdu1 günlük adminlik versene çocuğa. Demi @denizz19
Teşekkür ederim ∂αякησятнєяηDoğum günün kutlu olsun bu çok standart oldu
Damdan atlarım doğum gününü kutlarım ) Nice mutlu senelere )
Teşekkürler darksaalDoğum gününün son dakikalarına gelmişken, doğum günün kutlu olsun.
Sıkıntı yok Yıldırım düşünmen yeter ki sen yine iyisin hediye alan yoktu neredeyse Sıla benim için çok özel ve burada da süper çıkmış çok teşekkürler. 😉Doğum günün kutlu olsun(geçmiş)Ya forumu doğru düzgün takip edemedim vize bitimiydi ve çok forumla haşır neşir değildim kusura bakma
En iyisi hediye ile telafi etmeye çalışayım
Ekli dosyayı görüntüle 36136
Allah doğum gününü sıla ile kutlamanı nasip etsin😉🙂
Birşey değil beyaz showu izledin mi sıla beyaz ve vaziyetler çok iyidiSıkıntı yok Yıldırım düşünmen yeter ki sen yine iyisin hediye alan yoktu neredeyse Sıla benim için çok özel ve burada da süper çıkmış çok teşekkürler. 😉
Sence izlememiş olabilme ihtimalim var mıBirşey değil beyaz showu izledin mi sıla beyaz ve vaziyetler çok iyidi
%0.01 bile olamaz %101 izlemişsindirSence izlememiş olabilme ihtimalim var mı
O saatte Karagül olmasına rağmen IPAD'den televizyonu açıp 5-10 dakika oradan Karagül bitince de televizyondan açtım o şekil yani.%0.01 bile olamaz %101 izlemişsindir
Sosyal medyada çok konuşulmuş sosyal medya reytinglerini gördün mü hep medcezi zirvedeydi cuma günü ise beyaz zirvede yer almışO saatte Karagül olmasına rağmen IPAD'den televizyonu açıp 5-10 dakika oradan Karagül bitince de televizyondan açtım o şekil yani.
Sıla çok seviliyor sebep bu. Bunu yorumlarımda da söyledim zaten hem reyting anlamında hem de sosyal medya anlamında büyük bir çıkış yaptı program. Beyaz bu yüzden hep Sıla'yı çıkarsın hep izlerim ben.Sosyal medyada çok konuşulmuş sosyal medya reytinglerini gördün mü hep medcezi zirvedeydi cuma günü ise beyaz zirvede yer almış