Bu akşam İstanbul'da diyen vardı gerçek mi acaba
Bu akşam İstanbul'da diyen vardı gerçek mi acaba
Uçağı kaçırdığı ve anlaşmanın tam olmadığı, bu gece gelmeyeceği söyleniyor şimdi de ama şu KAP bir gelse artıkBu akşam İstanbul'da diyen vardı gerçek mi acaba
Uçağı mı kaçırdı?Uçağı kaçırdığı ve anlaşmanın tam olmadığı, bu gece gelmeyeceği söyleniyor şimdi de ama şu KAP bir gelse artık
Ulan bu vadide herkes nasıl oyuncu böyle cast uyumu yok ya.Tanım II: Galatasaray'ın "kiralık katili." Program ayarları sadece Galatasaray'ın elindedir ve kimyası Galatasaray ile çalışır. III.Henry dönemi ile birlikte en olgun dönemine başlangıç yapmıştır. Aylarca forma yüzü görmemesine karşın ayağının tozuyla çıktığı 1.5 maçta 3 gol atmış, 1 penaltı yaptırmış ve şık çalımları, kaliteli paslarıyla tekbir getirtmiştir.
Her maça kuru-pilav yiyerek hazırlanır. Bir boran gelmiş bir tufan gitmiştir, gövde üstünde baş, baş üstünde akıl bırakmamıştır. Aman nazar değmesin. Şimdi sırada kendisinden bir filmin ikincisini çekme görevi beklenmektedir...
Fenerbahçe taraftarı olarak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki istemiyoruz ve ilgimiz de yokÖzellikle Fatih Terim tarafından büyük vefasızlığa maruz kalmış eski Galatasaraylı.... Henüz daha 23-24 yaşında olmasına ve geleceği çok parlak olmasına, kalitesi ve takıma sezon başı katılmasıyla göstereceği performansla birlikte alınmaması hiçbir türlü düşünülememezken ne yazık ki Babel'lerin, Arda'ların kaldığı takımda yer bulamamıştır...
Kendisini Galatasaray uğruna kariyerini bile hiçe sayması, her çağrıldığında gelmesi ve sadece bir Galatasaray futbolcusu değil aynı zamanda bir Galatasaray sevdalısı taraftar olmasıyla da hatırlayacağız...
Şu noktada Fenerbahçe veya Beşiktaş'a gitmesi oldukça muhtemel gözüküyor, iddialar o yönde. Fenerbahçe'ye giderse eğer Fener'de sempati duyacağım tek futbolcu olacaktır. Çünkü bir tercih yapması ya da transfer çekişmesiyle değil, tamamen hocanın yanlış kararıyla bize transfer olamayıp boşta kalmamak adına elbette ki bir profesyonel futbolcu olarak en iyi teklifleri değerlendirmesi en doğal hakkı...
Fenerbahçe formasıyla bize gol atarsa evet üzülürüm ve hiç olmadığı kadar suçlarım ama Onyekuru'yu değil...
Şu adam Fener'de oynasa bile gerçekten aklının ve kalbinin GS'de kalmaması mümkün mü...
Ben de FB'li olsaydım GS'li kimliğinden dolayı istemezdim çünkü cidden GS'ye çok bağlı bir isimdi ve resmen takımın kapısında bekledi alınabilmek için ama işte...Fenerbahçe taraftarı olarak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki istemiyoruz ve ilgimiz de yok
Yok ondan değil oyun tarzını pek beğenmediğim için istemiyorum Yoksa Onyekuru kim ki kimler kimler ezeli rakibine gidip hırslı oynadı sonuç olarakBen de FB'li olsaydım GS'li kimliğinden dolayı istemezdim çünkü cidden GS'ye çok bağlı bir isimdi ve resmen takımın kapısında bekledi alınabilmek için ama işte...
FB'ye gelirse bence kafası halen GS'de olacağı için çok iş yapamaz, formaya hakkını tam veremez ama belli de olmaz gerçi bakarsın hırs vb yapar bizim hocaya karşı
Doğrudan başka Türk takımına gitmeksizin GS'den FB'ye ya da FB'den GS'ye gidip o hırsla başarılı olmuş kaç futbolcu var pek hatırlamıyorumYok ondan değil oyun tarzını pek beğenmediğim için istemiyorum Yoksa Onyekuru kim ki kimler kimler ezeli rakibine gidip hırslı oynadı sonuç olarak
Bizden size giden Kazım var Sizden bize gelen Serdar da çoğu kişi eleştirse de gayet hırsla oynuyorDoğrudan başka Türk takımına gitmeksizin GS'den FB'ye ya da FB'den GS'ye gidip o hırsla başarılı olmuş kaç futbolcu var pek hatırlamıyorum
Hasan Vezir'in ilk sezonu fena değil.Bizden size giden Kazım var Sizden bize gelen Serdar da çoğu kişi eleştirse de gayet hırsla oynuyor
Daha vardır ama ilk başta aklıma gelen bunlar
Laaaan ne Hasan Vezir'i skşgkkflsHasan Vezir'in ilk sezonu fena değil.