Netflix Hemlock Grove - Dizi Yorumları (Tüm Sezonlar)

2*4 e başladık hadi hayırlısı :) kapak resmi şu videonun :)
sdfsdf.png

tam @Çiğdem- lik :F @destere @Harunnn60

1x1

Çokta sıkıcı değildi. Demekki böyle dizileri seviyormuşum. Birde sevdiğim bir oyuncu dizide olması diziye ısınmama iyi oldu. :)

Kızı, 2 oğlanda öldürmedi bence başkası öldürdü. :)

7.5

1x1

Çokta sıkıcı değildi. Demekki böyle dizileri seviyormuşum. Birde sevdiğim bir oyuncu dizide olması diziye ısınmama iyi oldu. :)

Kızı, 2 oğlanda öldürmedi bence başkası öldürdü. :)

7.5
"Çokta sıkıcı değildi" pek iyi bir başlangıç ifadesi sayılmaz bir dizi için. Yani çok sıkıcı olmasını bekliyordun da mı izledin? :D

Bir de nereden aklına geldi bu diziye başlamak. :D

"Çokta sıkıcı değildi" pek iyi bir başlangıç ifadesi sayılmaz bir dizi için. Yani çok sıkıcı olmasını bekliyordun da mı izledin? :D

Bir de nereden aklına geldi bu diziye başlamak. :D

Çok ağır bir dizi diyorlardı ilk bölümleri için klasik netflik dizisi ilk
bölümler ağır sonra açılıyor bir daha bırakımıyorsun. :D

Benim başlamamda dizide oynayan bir oyuncu için bakayım dedim ne yapıyor filan. :D Devam ederim sanırım... :X

Çok ağır bir dizi diyorlardı ilk bölümleri için klasik netflik dizisi ilk
bölümler ağır sonra açılıyor bir daha bırakımıyorsun. :D

Benim başlamamda dizide oynayan bir oyuncu için bakayım dedim ne yapıyor filan. :D Devam ederim sanırım... :X
Ben valla çok rahat bırakıyorum Netflix dizilerini, o tarz bir problemim olmuyor. Tek bırakamadığım House of Cards. :D

Ben valla çok rahat bırakıyorum Netflix dizilerini, o tarz bir problemim olmuyor. Tek bırakamadığım House of Cards. :D
Yok artık en son House Of Cards için çok kötü yorum yapıyordun. :FBu dizi ile garip bir bağın var Ozan. :D

Benim sevdiiklerim çıkıyor Netflix'ten daha hiç bırakmadım. :)

Yok artık en son House Of Cards için çok kötü yorum yapıyordun. :FBu dizi ile garip bir bağın var Ozan. :D

Benim sevdiiklerim çıkıyor Netflix'ten daha hiç bırakmadım. :)
Son sezonu çok kötüydü ama ilk iki sezonu çok iyi. Kevin Spacey'nin yüksek hatırı var bir çırpıda bırakmam diziyi. Zaten en fazla iki sezon daha devam eder. :):)

1x2

Pilot bölüme göre daha iyiydi. Son 5 dk ağzım açık izledim. Kurt adam filmleri/dizileri arasında en iyi dönüşüm sahnesi budur

O insandan kurt'a dönüşme sahnesi neydi öyle ya. :D

8.5