Emre az kaldı yetiştiriyordum sana
bunu izlemiyorum konuda bana göre değil zaten , gerçi istesemde izleyemem izlediğim çok şey var
konudaki öteki etiketine bak ilgini çeker eminimbunu izlemiyorum konuda bana göre değil zaten , gerçi istesemde izleyemem izlediğim çok şey var
öteki etiketi nerde?konudaki öteki etiketine bak ilgini çeker eminim
portakallı olan 3-4 mesaj üstteöteki etiketi nerde?
kadının resmi yokmu ?portakallı olan 3-4 mesaj üstte
ilk sayfada resimdeki sarışın kızkadının resmi yokmu ?
portakal dan bu diziye geçen kadına bir bakayım hangisiydi ki?
sarışın çok ufak çıkmış tanıyamadım daha yakın daha büyük boy şeysi yokmu bununilk sayfada resimdeki sarışın kız
ceza alırım senin görmek isteidğin tarzda bişi paylaşırsam sen hayal etsarışın çok ufak çıkmış tanıyamadım daha yakın daha büyük boy şeysi yokmu bunun
ceza alırım senin görmek isteidğin tarzda bişi paylaşırsam sen hayal et
"Çokta sıkıcı değildi" pek iyi bir başlangıç ifadesi sayılmaz bir dizi için. Yani çok sıkıcı olmasını bekliyordun da mı izledin?1x1
Çokta sıkıcı değildi. Demekki böyle dizileri seviyormuşum. Birde sevdiğim bir oyuncu dizide olması diziye ısınmama iyi oldu.
Kızı, 2 oğlanda öldürmedi bence başkası öldürdü.
7.5
"Çokta sıkıcı değildi" pek iyi bir başlangıç ifadesi sayılmaz bir dizi için. Yani çok sıkıcı olmasını bekliyordun da mı izledin?
Bir de nereden aklına geldi bu diziye başlamak.
Ben valla çok rahat bırakıyorum Netflix dizilerini, o tarz bir problemim olmuyor. Tek bırakamadığım House of Cards.Çok ağır bir dizi diyorlardı ilk bölümleri için klasik netflik dizisi ilk
bölümler ağır sonra açılıyor bir daha bırakımıyorsun.
Benim başlamamda dizide oynayan bir oyuncu için bakayım dedim ne yapıyor filan. Devam ederim sanırım...
Yok artık en son House Of Cards için çok kötü yorum yapıyordun. Bu dizi ile garip bir bağın var Ozan.Ben valla çok rahat bırakıyorum Netflix dizilerini, o tarz bir problemim olmuyor. Tek bırakamadığım House of Cards.
Son sezonu çok kötüydü ama ilk iki sezonu çok iyi. Kevin Spacey'nin yüksek hatırı var bir çırpıda bırakmam diziyi. Zaten en fazla iki sezon daha devam eder.Yok artık en son House Of Cards için çok kötü yorum yapıyordun. Bu dizi ile garip bir bağın var Ozan.
Benim sevdiiklerim çıkıyor Netflix'ten daha hiç bırakmadım.