- Reaksiyon puanı
- 114,259
- Puanı
- 1,060
İsveç ve Yunanistan asıllı sevilen yorumcu Helena Paparizou 'Update' isimli şarkısını kliplendirdi.
İşte o klip:
İşte o klip:
Doğma büyüme İsveçli. Bize 1 saat mesafede olan bir şehirde doğup büyümüş. Kendisi ile yüz yüze görüşmüşlüğüm var ayrıca.Ek olarak İsveç asıllı olduğunu bilmiyordum sadece yunan diye biliyordum.
Klip ve Ṣarkı, Helena'ya uygun olmuṣ. Enerji dolu ve bolca dans. Beğendim.
Nerde ve ne zaman görüştün?Doğma büyüme İsveçli. Bize 1 saat mesafede olan bir şehirde doğup büyümüş. Kendisi ile yüz yüze görüşmüşlüğüm var ayrıca.
En sevdiğim İsveçli şarkıcı olur kendisi.
Doğma büyüme İsveçli. Bize 1 saat mesafede olan bir şehirde doğup büyümüş. Kendisi ile yüz yüze görüşmüşlüğüm var ayrıca.
En sevdiğim İsveçli şarkıcı olur kendisi.
Nerde ve ne zaman görüştün?
Yakışır Kendisi gizem dolu ve bir kapalı kutu adeta. Daha bir sürü ünlü tanıyor olabilirBizim süpermodumuza bak sen, ünlüler ile takiliyormus.
Yakışır Kendisi gizem dolu ve bir kapalı kutu adeta. Daha bir sürü ünlü tanıyor olabilir
Valla ben diyecektim bunu, sonra ünlü tanıyor olabilir diye yazdım Olur mu olurBelki kendisi de ünlü, o yüzden böyle gizemli
şurada biraz bilgi varNe konuştuğumuzu demem ama şans eseri bir felaketten kurtulmuştu. Onunla alakalı söyleşi vardı okulda (yangın)
Nerde ve ne zaman görüştün?
Geçenlerde bir şey daha yazmıştım aslında.Belki kendisi de ünlü, o yüzden böyle gizemli
Bir ünlüye şarkı sözü mü göndermiştin, öyle bir şeydi.şurada biraz bilgi var
Geçenlerde bir şey daha yazmıştım aslında.
Yani evet var ünlü tanıdıklarım ve kim bilir belki biraz haklılık payınız var
Var bir yerlerde görüntümüz ropörtaj falan. Dahada bir şey demem artık
Yok onu demiyorum.Bir ünlüye şarkı sözü mü göndermiştin, öyle bir şeydi.
Okulda söyleşi yaptın demek Helena ile. O değil de Dosi gerçekten de ünlü camiasından çıktı 😱 @Yakamoz-Asi
Sohbet öyle gelişti ve ilerledi napalım Senden konuşmayı abartmamakta yarar var aynenYok onu demiyorum.
Bir dizi ile alakalıydı. Neyse boşver
Aynen söyleşiydi.
Artık benden konuşmayalım yeter
şurada biraz bilgi var
Geçenlerde bir şey daha yazmıştım aslında.
Yani evet var ünlü tanıdıklarım ve kim bilir belki biraz haklılık payınız var
Var bir yerlerde görüntümüz ropörtaj falan. Dahada bir şey demem artık