- Reaksiyon puanı
- 113,932
- Puanı
- 1,060
İsveç ve Yunanistan asıllı sevilen yorumcu Helena Paparizou 'Μαύρα Γυαλιά' isimli şarkısını kliplendirdi.
İşte o klip:
İşte o klip:
yunanca ingilizce karışımı bişey olmuş ama güzel şarkı .. kadında güzel başkada ne istenirki
Buradan cevap vereyim.bu yunancamıydı ?
niye ordaki soruya orda cevap vermedinki sorumu ordan oraya taşıyorsun bende şaşıyorum ne sorduğumuBuradan cevap vereyim.
Şarkıyı diyorsan İngilizce. Söyleyeni diyorsan Helena. O adam ile birlikte şarkı söylerlerdi. Sonra solo takıldı
Orasını sohbete çevirmemek gerekir çünkü.niye ordaki soruya orda cevap vermedinki sorumu ordan oraya taşıyorsun bende şaşıyorum ne sorduğumu
tamam öyle diyorsan ben gidip gül gibi mesajımı sileyim en iyisiOrasını sohbete çevirmemek gerekir çünkü.
Bi de bunla alakalı
Yok gerek yok. Fazlalaşınca taşıyorumtamam öyle diyorsan ben gidip gül gibi mesajımı sileyim en iyisi
sildim bile geç kaldın ben artık eski ben değilim kurallara harfiyen uyuyorum büyükllerimi sayıyor küçüklerimi koruyorum artık dikkat ettiysen @Bully kazananına bile çatmıyorum o kadar mükemmel bir forum üyesi oldum, hanı benim boncuklarım pardon hanı benim favori üyeliğimnerde dosi ? niye favori değilim ben bir daha böyle kurallara uyum gösteren mükemmel üye bulamazsın vallahi beni kaçırma kapanın elinde kalıcam bu gidişleYok gerek yok. Fazlalaşınca taşıyorum
Bir gün bu konuyu konuşacağız. O gün bugün değilsildim bile geç kaldın ben artık eski ben değilim kurallara harfiyen uyuyorum büyükllerimi sayıyor küçüklerimi koruyorum artık dikkat ettiysen @Bully kazananına bile çatmıyorum o kadar mükemmel bir forum üyesi oldum, hanı benim boncuklarım pardon hanı benim favori üyeliğimnerde dosi ? niye favori değilim ben bir daha böyle kurallara uyum gösteren mükemmel üye bulamazsın vallahi beni kaçırma kapanın elinde kalıcam bu gidişle
neyse bir günün daha içine ettik yarın görüşmek üzere bay bay
nerde kalmıştıkBir gün bu konuyu konuşacağız. O gün bugün değil
Biraz iyileşme olduğunun farkındayım böyle uslu durmaya devam.
Görüşürüz
Karanlıkta nasıl gördün güzel kadın diyorsun ya yoksa Google da mı arattın 🤓yunanca ingilizce karışımı bişey olmuş ama güzel şarkı .. kadında güzel başkada ne istenirki
Kurt 🐺 bilmediğin yok senindeYılların Helenasına bak be.. hala çok iyi
Ses var kadında. Klip başarılı olmuş ama karanlık temalı sevemiyorum yaz aylarinda plaj bahçe felan favorim. Deniz iç havuz da olur
------
Karanlıkta nasıl gördün güzel kadın diyorsun ya yoksa Google da mı arattın 🤓
------
Kurt 🐺 bilmediğin yok seninde
Öyle mi yeni öğrendimYillarin Eurovision sanatcisi unutulur mu
Öyle mi yeni öğrendim
Başka bildiklerin varsa paylaş bizimle hepsini kendine ayırma böylesi sesi güzel ve kendi güzellerin
Bakayım ona teşekkürler2010 eurovision kazanani Lena'yi da izlemeni tavsiye ederim.