Olmadı. Bu diziye böyle son yakışmadı. Arada Foreman (Mehmet Ali) başka bir hastanenin tanı şefi oluyordu. Ardından istifa edip geri dönüyordu. İnşallah bu bölümde o olaylar hızlı işlenmiştir. Aksini düşünmek istemiyorum. Her şeyi düzgün yapıp bunu kafalarına göre değiştiremezler.
Hani 50 bölümde bitiyordu uzatma mı yaptılar?
Son 2 diyor yani 51'de bitiyormuş. Bari 52 olsaydı.ssHani 50 bölümde bitiyordu uzatma mı yaptılar?
Aaaa bugün Salıydı tabi ya 🤦🏻♀️ yarın izlerim artık...
İyice saçmaladılar.Son 2 diyor yani 51'de bitiyormuş. Bari 52 olsaydı.ss
Yani ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir.İyice saçmaladılar.
Ya sizin için öyle ama benim açımdan hiçte öyle olmuyor.Yani ne kadar uzun sürerse o kadar iyidir.
Ben de maç ve sonrası yıkılıştan ne izleyebildim ne de ders çalıştımAaaa bugün Salıydı tabi ya 🤦🏻♀️ yarın izlerim artık...
Maç benimde moralimi bozduBen de maç ve sonrası yıkılıştan ne izleyebildim ne de ders çalıştım
Survivor izlememek için Hekimoğlu izliyoruz Survivor'ı buraya getiriyorlar yorumsuz.Dizinin varya tüm havası kaçtı bende.
Haftaya gördüğüm en rezil finallerden biri olacak gibi bir his var içimde. Belki siz seveceksiniz ama orijinal izleyen herkesin küfür edeceğini düşünüyorum.Survivor izlememek için Hekimoğlu izliyoruz Survivor'ı buraya getiriyorlar yorumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?