Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

Hekimoğlu 8. Bölüm Fragmanı

Ateş'ciğimi böyle sahnelerle görmek istiyorum. Draması geçmedi

@Aserat @Yiğitt @Bully @Dosi
Ben de bölümler komedi ağırlıklı olunca daha çok seviyorum o yüzden bu hafta biraz sıkılmadım değil.
Ne diyorsunuz ya, bölüm harikaydı, uyuşturucu, organ nakli, yanlış teşhiş... çok güzel şeylere deyindiler

yeni bölüm fragmanı iyi de ama aşk işleri çok olsun istemem artı Hekimoğlu'na illa olacaksa İpek uyumlu olur 🙄

Reactions: Aserat
Yoo ben beğendim zaten de bazen 40 dakikalık orijinal diziyi 2 saate uzatmanın dezavantajları hissediliyor. Yoksa bir itirazım yok hala taş gibi.

Reactions: Dosi
Yoo ben beğendim zaten de bazen 40 dakikalık orijinal diziyi 2 saate uzatmanın dezavantajları hissediliyor. Yoksa bir itirazım yok hala taş gibi.
Bu sezon ortak dizimiz bu oldu. Şaşırdım

Reactions: Aserat
Hekimoğlu 8. Bölüm Fragmanı

Ateş'ciğimi böyle sahnelerle görmek istiyorum. Draması geçmedi

@Aserat @Yiğitt @Bully @Dosi
Youtube'dan izliyordum ne güzel kaldırmışlar.
Kanal D'nin zaten adeti değildir dizi devam ederken bölümleri youtube'da yayınlamak.
Bitmiş dizileri yeni yeni koymaya başladılar.

Neyse kanal istediğini aldıktan sonra kesmiş youtube yayınını.
Sitesinden bakacağız artık.

Reactions: Forumdash
Kaybettik derken ? Yani bizim gibi olanlar kaybetmiş mi oluyor 😡😡
e yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz?
yani orda demek istediğim kaybeden biz kızlar oluyor, lütfen başka yere çekmeyin

Reactions: serhatt
e yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz?
yani orda demek istediğim kaybeden biz kızlar oluyor, lütfen başka yere çekmeyin
Hahahaha nasıl da kıvırıyor bak

Reactions: Dosi