Ne diyorsunuz ya, bölüm harikaydı, uyuşturucu, organ nakli, yanlış teşhiş... çok güzel şeylere deyindilerBen de bölümler komedi ağırlıklı olunca daha çok seviyorum o yüzden bu hafta biraz sıkılmadım değil.
Yoo ben beğendim zaten de bazen 40 dakikalık orijinal diziyi 2 saate uzatmanın dezavantajları hissediliyor. Yoksa bir itirazım yok hala taş gibi.Ne diyorsunuz ya, bölüm harikaydı, uyuşturucu, organ nakli, yanlış teşhiş... çok güzel şeylere deyindiler
yeni bölüm fragmanı iyi de ama aşk işleri çok olsun istemem artı Hekimoğlu'na illa olacaksa İpek uyumlu olur 🙄
Bu sezon ortak dizimiz bu oldu. ŞaşırdımYoo ben beğendim zaten de bazen 40 dakikalık orijinal diziyi 2 saate uzatmanın dezavantajları hissediliyor. Yoksa bir itirazım yok hala taş gibi.
Youtube'dan izliyordum ne güzel kaldırmışlar.
Sence.Hamza kimdi be Emre Kızılırmak mı
Kaybettik derken ? Yani bizim gibi olanlar kaybetmiş mi oluyor 😡😡Sen ciddimisin? 😱 Senide mi kaybettik, emin olamiyorum 😱
e yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz?Kaybettik derken ? Yani bizim gibi olanlar kaybetmiş mi oluyor 😡😡
Hahahaha nasıl da kıvırıyor bake yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz?yani orda demek istediğim kaybeden biz kızlar oluyor, lütfen başka yere çekmeyin
"Sende mi kaybettin' desem haklısin derdim ama 'Seni de mi kaybettik' dedim yani kaybeden biziz biz 😡 okadar sıvadık seni beHahahaha nasıl da kıvırıyor bak
Tamam aman sana da bişey söylenmiyor"Sende mi kaybettin' desem haklısin derdim ama 'Seni de mi kaybettik' dedim yani kaybeden biziz biz 😡 okadar sıvadık seni be
Ha işte böyle olTamam aman sana da bişey söylenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?