Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

Hekimoğlu 8. Bölüm Fragmanı

Ateş'ciğimi böyle sahnelerle görmek istiyorum. Draması geçmedi:(

@Aserat @Yiğitt @Bully @Dosi
Ben de bölümler komedi ağırlıklı olunca daha çok seviyorum o yüzden bu hafta biraz sıkılmadım değil. :(
Ne diyorsunuz ya, bölüm harikaydı, uyuşturucu, organ nakli, yanlış teşhiş... çok güzel şeylere deyindiler :D
yeni bölüm fragmanı iyi de ama aşk işleri çok olsun istemem artı Hekimoğlu'na illa olacaksa İpek uyumlu olur 🙄

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ne diyorsunuz ya, bölüm harikaydı, uyuşturucu, organ nakli, yanlış teşhiş... çok güzel şeylere deyindiler :D
yeni bölüm fragmanı iyi de ama aşk işleri çok olsun istemem artı Hekimoğlu'na illa olacaksa İpek uyumlu olur 🙄
Yoo ben beğendim zaten de bazen 40 dakikalık orijinal diziyi 2 saate uzatmanın dezavantajları hissediliyor. Yoksa bir itirazım yok hala taş gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hekimoğlu 8. Bölüm Fragmanı

Ateş'ciğimi böyle sahnelerle görmek istiyorum. Draması geçmedi:(

@Aserat @Yiğitt @Bully @Dosi
Youtube'dan izliyordum ne güzel kaldırmışlar. :A Kanal D'nin zaten adeti değildir dizi devam ederken bölümleri youtube'da yayınlamak. :A Bitmiş dizileri yeni yeni koymaya başladılar. :D

Neyse kanal istediğini aldıktan sonra kesmiş youtube yayınını. :A Sitesinden bakacağız artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Kaybettik derken ? Yani bizim gibi olanlar kaybetmiş mi oluyor 😡😡
e yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz? :A yani orda demek istediğim kaybeden biz kızlar oluyor, lütfen başka yere çekmeyin :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
e yani, tatlı çocuksun,boylu poslusun, kara saç falan, sohbeti hoşsun ama ilgi alanın farklı olunca kaybetmiş olmuyormuyuz? :A yani orda demek istediğim kaybeden biz kızlar oluyor, lütfen başka yere çekmeyin :A
Hahahaha nasıl da kıvırıyor bak :A

• İlginç
Reactions: Dosi