Heavy Rain - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

3.video

Sonu olaylı bitti..

Başta dedektif olarak yeni bir kişi ile başladık sanırım oyun farklı kişileri tanıtıp bir süre sonra olayları birbirine bağlayacak.:A.bir cinayet olmuş araştırdık. Yalnız o gözlük olmamış ya. Fantastik gibi olmuş, bence normal araştırma yapsak iyiydi. :A

Erhan ile çocuğun sahneleri keyifliydi baya oyun oynadık :A Bizim adam atlı karıncaya binmek için baya uğraştı :F
Daha sonra yine aklımız gitti kendimizi başka yerde bulduk.:F Sonra parka gittiğimiz de çocuk yoktu evde de yok.:( Ben hayal görüyoruz zannetim ama gerçek çıktı..
Eğer bu cocuğun da başına bir şey gelirse annesi öldürür valla bu sefer :A

Bu arada Ethan 6 ay komada kalmış yuh ya. Psikolog da şanslısın diyor hee ne şans ne. Sorma :A

@Çiğdem yalnız bıraktın beni.ss

Bu arada başta Ethan'ı sevemedim ama şimdi seviyorum. Yüzü çok güzel ya. Acaba hangi oyuncudan uyarladılar yüzünü.:X

Şuan 8.videodayımm...
Aklıma bir şey takıldı...

İzlemeyen bakmasın.
Ethan, bu origamş katilinin her istediğini yapıyor yani hiç sorgulamıyor bu nereye gidecek diye. Keşke polislere haber verse. Ama bir yandan Ethan'ı psikolojisi bozuk yani norma davranmasını beklemiyorum..
Şimdi de parmağını kesecek. :( Of ya. :(

6-12 videolar için yorum yapacağım genel olarak. 12.videoyu bitirince bakarsın. :X @Çiğdem

Karakterlerin yaşadıklarını tek tek yorumlayacağım. :A

Ethan
Oynayan adam Ethanın katil olduğunu düşündü başlarda hatta Ethan da ben katilim diyor :F Çıldırdım oralarda :F Katil başkası zaten, Ethan kafadan kontak olduğu için düşünmesi normal. :A
Gel gelelim yaptığı görevler ciddi zordu. Yolda ters yönde araba ile gitmesi sonra elektrik yerlerinden geçmesi, bir adamı öldürmesi ( ben de başta öldürmezdi ama adam bize silah doğrultu :A) Sonra parmağı kesmesi ciddi çok kötüydü. Parmak olayında baya üzüldüm :( Üstelik polisler peşinde ve onu katik olarak düşünüyorlar :( son videoda polislerden kaçtı ama ne yapacak bakalım. Umarım cocuğun bulur :A

Madison

Gerçekten çok güzel bir kız ya? :D Çiğdem kesin gıcık olmuştur ama çokta eleştireceğini düşünmüyorum. Başlarda Madisonun neden bu kadar Ethanın peşinde dolaştığını anlamadım. Sonra katili araştırmaya başladı. Yalnız kızın başına sürekli bir olay geliyor :F Psikolog dede ile mücadele ettik sonra barda o sapık ile mücadele ettik bir ara tamamen soyunacak zannettim neyse ki bir şey olmadı :A

Son video da gazeteci olduğunu öğrendik ve bu katil olaylarını araştırıyormuş öyle deyince kafama yattı çünkü bir ara Madison sahneleri bana anlamsız gelmişti neden araştırma yapıyor bu sahne nedir diye sorup duruyordum kendime.

Ethan ile yakınlaşma sahnelerinin bu kadar fazla olmasına şaşırdım :A @Çiğdem de şaşırmıştır :A Şimdi ki oyunlarda cinsellik oluyorda eskiden daha azdı.

Bu arada Ethan ile ciddi yakınlaşıyorlar ben sevdim iyi ki de affetik. :Z umarım finalde bir aile olurlar :A

6-12 videolar genel karakter yorumlarım

@Çiğdem

Scott Shelby

Bu adamda bir şey araştırırken sürekli başına bir şey ya geliyor yada birisinin başına bir şey geliyor. :A Sanki Türk dizisi gibi olmuş böyle ah diyorsunuz bir şey olacak. :A Yanında ki çocuğu ölen kadın ile güzel bir ikili oldular bence finalde başlarına bir şey gelmezse sevgili olsunlar. :A

Yalnız kadına gıcık oldum omlet istiyor sonra yemiyor :F Benim bile canım çekti. :A

Origami katilini araştırırken daktilocu adamın yanına gittiler sonra o yaşlı dede öldürüldü ve orada ki kanıtları silme görevi heyecanlıydı. :A

Katilin o zengin mafya babasının çocuğu olduğunu düşünüyor. Hatta o adam bir mezar başına gitti ölen çocuk için ciddi benim de kafam karıştı ama oynayan adam daha çok karıştırdı :A Bu adamın çocuğu kesin katil kardeşi öldüğü için diyor ama olay 1970 lerde geçmiş yani o adamın çocuğu olamaz olsa olsa o mafya babası bunu yapar.
Bilmiyorum bu aile mi katil anlamadım. Sanki alakaları varda katil başkası gibi.

Son videoda Scott schelby ile kadını araba ile denizin için attılar 😱 valla ikisini de zar zor kurtardık :F

Genç dedektif (Gözlük takan)

Uyuşturucu kullanacağını hiç beklemezdim hatta kullanma seçeneceği de vardı ama kullanmazsa da bayılıyor zaten bir zenci adam ile kapışırken az kalsın bayılacaktık. :F

Bir tane adamı yanlışla öldürdü oynayan adam. :( ama diğer polisin suçu aslında bir susmadı. :A

Neyse barda sanırkm bir katil ile mücadele ettik ama bizi öldürmedi anlamadım? Ayrıca orada Madisonun kanıtlarını bulduk.
Her karakter birbirine bağlanıyor. 😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy