HBO'dan Tom Hanks ve Brad Pitt İmzalı Mini Dizi: Lewis And Clark

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Tom Hanks, Edward Norton ve Brad Pitt HBO da Lewis And Clark adlı mini dizisi için bir araya geliyorlar.

Amerikalı tarihçi Stephen E. Ambrose'un aynı adlı romanından uyarlanacak mini dizi de Casey Affleck, Meriwether Lewis ve Matthias Schoenaerts de William Clark rolünde karşımıza çıkacak.

Projenin arkasında Brad Pitt, Tom Hanks ve Edward Norton gibi üç başarılı aktör yer alacak. Yönetmenliğini John Curran'ın üstleneceği dizinin senaryosunu ise Edward Norton ve Michelle Ashford (Masters of Sex) kaleme alacak.

Yapımına yazın başlanması planlanıyor fakat yayın tarihi ile ilgili henüz kesin bir bilgi yok.

Oyuncu olsalardi izlerdim

Kadronun açıklanan isimleri ve yapımcılar umut veriyor, umarım güzel bir dizi olur.

Kadroya bak.
Adından sanki polisiye dizisiymiş gibi duruyor. Umarım iyi bir senaryoyla, izlenebilir bir şeyler çıkar.

Vay anasını hem Brad Pitt hem Tom Hanks hem de Edward Norton.Müthiş bir şey olur kesin.

Film için bir araya gelseler efsane olurdu.

Tom Hanks yapımcılıkta da oyunculukta olduğu kadar başarılı. Bugüne kadar el attığı hemen hemen her televizyon işi Emmy ve Altın Küre'ye oynamış. Ben maalesef şu ana kadar sadece Olive Kitteridge'i izledim ve harikaydı. Bu dizi de eminim iyi olacaktır.

Bu arada Brad Pitt de iyice yapımcılığa merak saldı Tom Hanks'in izinden ilerliyor o da. O daha çok film yapımcılıklarıyla ilgileniyordu ama televizyona da el attı herhalde. Bu arada Brad Pitt ve Edward Norton hemen herkesin bildiği gibi Fight Club'ta beraber oynamışlardı ama Tom Hanks'in her ikisiyle de birlikte olan ilk projesi sanırım.

@cookies in dediğine katılıyorum benimde aklıma takıldı bu durum
şimdi kadro harikada filmin arkasındamı yer alıyorlar önündemi? eğer sadece projeye destek verip oynamayacaklarsa bir anlamı yok
dizide oynayacaklarsa harika olur

Tom Hanks sayısız dizi yapmış en son izlediğimiz Olive Kitteridge de onun dizisi. Bu kadrodan boş iş çıkmaz bence.

Tom Hanks sayısız dizi yapmış en son izlediğimiz Olive Kitteridge de onun dizisi. Bu kadrodan boş iş çıkmaz bence.
ben zaten tom hanks in oynamasınıda istemem
sadece brad pitt ve edward norton oynasın tom arka planda kalsın hiç çıkmasın ön pılana
onun forrest gump ınıda sevmemiştim
)

sadece brad pitt ve edward norton oynasın tom arka planda kalsın hiç çıkmasın ön pılana
)
Yok artık. 😱 😱

Tom Hanks ve Forrest Gump sevilmezmi ya.

)
Bu mesajından sonra filmlerde ne kadar zıt olduğumuzu bir kez daha gördüm. Forrest Gump sevilmez mi Tom Hanks gelmiş geçmiş en iyi oyunculardandır...

Bu mesajından sonra filmlerde ne kadar zıt olduğumuzu bir kez daha gördüm. Forrest Gump sevilmez mi Tom Hanks gelmiş geçmiş en iyi oyunculardandır...
hiç sevmem oyunculuğunu antipatik biri tom amcamız
yeşil yolda olsun forest gump da olsun o adama kıl oldum

ama pitt le norton oynasın 5 dakika oynasalar bile her bölüm filmin kalitesini ikiye katlarlar

ama pitt le norton oynasın 5 dakika oynasalar bile her bölüm filmin kalitesini ikiye katlarlar
Yeşil Yol'a bari laf etme. Benim gelmiş geçmiş en iyi filmlerimin başında geliyor. En az 15-20 defa izlemişimdir. Ne zaman televizyonda görsem izlemeyede devam ediyorum.

Yeşil Yol'a bari laf etme. Benim gelmiş geçmiş en iyi filmlerimin başında geliyor. En az 15-20 defa izlemişimdir. Ne zaman televizyonda görsem izlemeyede devam ediyorum.
ordaki favorim iriyarı zenci vatandaştı tom etkisiz elemandı

Bazen epey ilginç düşüncelerin var seninle nasıl o kadar çok ortak şey izlediğimize şaşırıyorum.
Bence en sempatik oyunculardan biri, set dışında da süper bir adamdır. Antipatik bulmak valla çok ilginç.

ortak bir çok film izlememizde bir hata yok bence
ben kendime uygun bişey mutlaka bulmuşumdur filmde mesela sadece tom yüzünden tüm filmi izlememezlik etmem onun haricinde bir iki karakter bana sempatik gelmiştir tom a rağmen yinede filmi izlemiş oluyorum
)