HBO Max'ın Ridley Scott İmzalı 'Raised by Wolves' Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı!

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
EerRn3jXgAEkp-T



Alien ve Blade Runner gibi sinema tarihine geçmiş kült bilim kurgu yapımlarının yönetmeni olan Ridley Scot'un yönetmen ve yapımcılık koltuğuna oturduğu Raised by Wolves dizisinin tanıtım fragmanı ve afişi yayınlandı!

Blade Runner'da olduğu gibi bu yapımda da android (robot) ve insanlar arasındaki duygusal gerilimin ana tema olacağı dizide dünyadan tamamen farklı bir gezegende insanların çocuklarını yetiştirme görevi verilen Mother (Amanda Collin) ve Father (Abubakar Salim) adlı iki androidin hikayesine ve insan kolonileri arasındaki dini çatışmalardan doğan sorunlara odaklanılacak.

EesE-qNX0AAqk70


3 Eylül'de HBO'nun yeni stream platformu HBO MAX'ta yayınlanacak olan dizinin başrolünü Vikings dizisindeki Ragnar karakteriyle ün kazanan Travis Fimmels'in yanı sıra Amanda Collin ve Abubakar Salim üstlenirken; Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong gibi isimler dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

İlk 2 bölümünü Riddley Scott'un yönettiği dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşurken Aaron Guzikowski bir diğer yönetmenlik koltuğunda oturan isim.


Tanıtım Fragmanı: