Baya bir mantık gerek buna.Düşünüyorum bu belki de bir komploydu belki @Bully'i başa geçirmek için iktidar oyunu oynamış olabilirsin. Siz neticede düşmansınız.
Baya bir mantık gerek buna.Düşünüyorum bu belki de bir komploydu belki @Bully'i başa geçirmek için iktidar oyunu oynamış olabilirsin. Siz neticede düşmansınız.
Mantığın bittiği yerde mantıksızlık mantıksızlığın bittiği yerde ben başlarım.Baya bir mantık gerek buna.
Kullandım oylarımı. Tarafsız davrandığımı düşünüyorum. Mod olmasını istediğim 2 üye var. Birisi @Reytinger. Diğerini de tahmin edebilirsiniz. -Belkileri saymadım-Aa bu bizimki. Geçen değerlendirmenin 1.cisiydim, o zaman hiç böyle bir şey beklemiyordum. Bu değerlendirmede de öyle bir şey beklemiyorum ama siz bilirsiniz yine de.
Daha sonra yaparım.
Biri kesin reddedildi.Kullandım oylarımı. Tarafsız davrandığımı düşünüyorum. Mod olmasını istediğim 2 üye var. Birisi @Reytinger. Diğerini de tahmin edebilirsiniz. -Belkileri saymadım-
Belli olmaz o işler.Oylarımı kullandım. Hayırlısı olsun.
Biri kesin reddedildi.
Benim modlukta gözüm yok. Editörlükten olmayayım da.Belli olmaz o işler.
Ben de bunu diyecektim, çok pratik olmuş böyle.Çok güzel olmuş anketler daha pratik ve daha şık duruyor. @OzaN