Haziran 2013 Yönetici Değerlendirme Sonuçları | Yeni Co Admin: darksaal

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
https://fav10.net/forum-hakkinda/haziran-2013-yonetici-degerlendirme-anketleri-acildi-193129.html konusunda duyurduğumuz değerlendirme anketleri sonuçlandı.

Değerlendirme sonuçlarında ortalama puanlara göre sıralama şu şekilde oluştu:

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]darksaal
[/TD]
[TD]3.69
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]xBUGRAx
[/TD]
[TD]3.31
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]emreemreu
[/TD]
[TD]3.13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Detaylı sonuçlar bu gece yöneticilere bildirilecek ve tüm yöneticilerin eksik, hatalı yönlerini görmeleri sağlanacaktır. Doğru ve dürüst bir şekilde oylarını kullanan herkese teşekkürler değerlendirmedeki katkıları.

Tabii şunu da belirtmek gerekir bu listede bu puanları alan üç arkadaşımız en iyi üç yöneticimizdir demek pek doğru olmaz fakat en azından sizlerin gözündeki sıralamasının bu şekilde olduğunu gösterir. Yani bu anketlerin amacı en iyi yöneticileri belirlemekten ziyade yöneticilerin eksik yönlerinin giderilmesini sağlamaktır.

Öte yandan bu oylamalar ve geçtiğimiz gün yapılan editör oylamalarıyla doğrudan alakalı olmasa da yönetici ve editör kadromuzda bazı değişiklikler yaşandı.

Buna göre forumun önemli isimlerinin başında gelen ve değerlendirme oylamalarında da aldığı çok yüksek oranlarla hemen herkesin takdirini kazanmış olduğunu bir kez daha gözler önüne seren darksaal arkadaşımız co-admin olmaya hak kazanmıştır.

Co-admin rütbesi forumumuzda yıllarca uygulanan fakat birkaç yıl önce kaldırılma kararı alınan bir rütbeydi. Bugünden itibaren bu rütbe tekrar yönetici rütbelerimiz arasına dahil edilmiştir. Yetki çerçeveleri henüz tam olarak belirlenmemiş olup süper moderatör yetkilerinin biraz daha genişletilmişi olması düşünülmektedir.
@darksaal arkadaşımıza bu yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bununla birlikte editör kadromuz içerisinde yer alan @yatutarsa, @WesTxCoasT ve @XanTier arkadaşlarımız editörlük görevlerini yerine getiremedikleri için görevlerinden alınmışlardır. Kendilerine editör olarak verdikleri hizmetler için teşekkür ediyor ve en kısa zamanda tekrar editör kadromuzun içerisinde görmek istediğimizi iletiyoruz.

Son olarak merak edenler için bir sonraki editörlük alımlarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Eğer planlarda önemli bir değişiklik olmazsa Ağustos ayı içerisinde yeni editörlük alımları olacaktır. Alımlar için bugün görevleri alınan arkadaşlarımız dahil herkesin başvuru hakkı vardır. Bu alımlarda şansını arttırmak isteyen arkadaşlara düzenli konu açma alışkanlığı kazanmalarını öneririm. Yine kesin olmamakla beraber Ağustos ayı içerisinde editör arkadaşlarımız arasından bazılarının moderatör kadrosuna katılması da söz konusu olabilecektir.

süper be süper acayip sevindim çoktandır en çok istediğim şey buydu sonuna kadar haketti adam helal olsun helal aga

- - - Ekleme - - -

admin halkın sesine kulak verdiğin için sende sağol daha fazla geç kalmadan olması gerekeni yaptın tebrikler

Co Adminlik yetkisi yeniden geldi demek. Hayırlı olsun @darksaal yeni yetkin.

turuncu yakışmış he top15 de süper gözüküyo darksaal

Tebrikler @darksaal

İlk üçte olurum diye düşünmüştüm

Bu arada @xBUGRAx ve @emreemreu sizleri de tebrik ediyorum

Benim ortalama puanım kötü gelecek demek.

Uzun zamandır olmayan bir şeydi.Forumumuzda turuncu renk görmeyen çok üyemiz olmuştur.
Darksaal da haketti.Tebrikler.

Co Adminlik rütbesi forumumuza hayırlı uğurlu olsun.

adam yakında admini de geçecek ozan co admin olur darksaal admin

Tebrik ederim darksaal.

Buğra ve Emre'de gerçekten tebriği hakediyor. Ayrıca öbür arkadaşlarımı da tebrik ederim.

Editörlükten ayrılan arkadaşlar da umarım kısa süre sonra yeniden editörlüğe dönerler.

Bravo @darksaal Helal olsun.

Valla oy verirken düşünmüştüm adminlik için darksaal uygun diye ama admin gibi oldu şimdi de. Büyük tebrikler.

@xBUGRAx ve @hayret bi şey 'i de önce süper mod sonra da co admin görmek isteriz.

Birazdan @darksaal girer ve kalpten gider. Biraz şok olur büyük ihtimalle. Gerçi sanmıyorum soğukkanlılığını korur.

Oy verirken belirtmistim zaten. Helal olsun. Tebrik ederim @darksaal kardesim.

(mobil)

Tebrik ederim @darksaal kardeşim sonuna kadar hakettin.Helal Olsun
WestxCoast ve XanTier kardeşlerime de üzüldüm bu arada.İnşallah tekrardan editörlük yaparsınız agalar