Birsen Altuntaş öyle demişti bir ara televizyonda.edho 24 saatmı alah kolaylık versin
Birsen Altuntaş öyle demişti bir ara televizyonda.edho 24 saatmı alah kolaylık versin
Adanalı dizisinde önce oynadı sonra lale devri ... adanalıda başrol değildi..yan karakterdi..lale devrinde cevheri keşfettiler serenay ve selen soydere sayesinde dizi bazen 1.di ..sonra medcezirde oynadıDaha da sevmem kendisini.
Önce Adanalı'da mı oynadı yoksa o dizide mi?
doğrudur işte duyduklarımızı yazıyoruz.mesela kocamın ailesi gece bile çalıştıkları duydum..selen seyven onun hakkında paylaştı ve selen seyvende diziden kovuldu.Birsen Altuntaş öyle demişti bir ara televizyonda.
Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'tan sonra dizide en önemli karakter onun karakteriydi bence ve başrol sayılabilir.Adanalı dizisinde önce oynadı sonra lale devri ... adanalıda başrol değildi..yan karakterdi..lale devrinde cevheri keşfettiler serenay ve selen soydere sayesinde dizi bazen 1.di ..sonra medcezirde oynadı
Selin demiratar başroldü diziden ölerek ayrıldı..onun yerine başrol eda özerkan geldi. başrol oldu ..eda özerkanda ölerek veda etti. sonrada dolunay soysert sonra ekin turkmen başrol oldu dizide...oktay ve mehmetten sonra selin demir atar olmasın başrol...dizininde önemli karakterdi katılıyorumOktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'tan sonra dizide en önemli karakter onun karakteriydi bence ve başrol sayılabilir.
Ekin Türkmen, Eda Özerkan, Dolunay Soysert'i hatırlamıyorum ama Selin Demiratar'da önemli bir roldeydi dediğin gibi.Selin demiratar başroldü diziden ölerek ayrıldı..onun yerine başrol eda özerkan geldi. başrol oldu ..eda özerkanda ölerek veda etti. sonrada dolunay soysert sonra ekin turkmen başrol oldu dizide...oktay ve mehmetten sonra selin demir atar olmasın başrol...dizininde önemli karakterdi katılıyorum
A2 de her sabah var...ikisinin de önemli rolleri vardi Selin hemde Serenayinda aynenEkin Türkmen, Eda Özerkan, Dolunay Soysert'i hatırlamıyorum ama Selin Demiratar'da önemli bir roldeydi dediğin gibi.
A2'de sadece Selena ve Çocuklar Duymasın'a bakıyorum bir kaç haftadır.A2 de her sabah var...ikisinin de önemli rolleri vardi Selin hemde Serenayinda aynen
A2'de sadece Selena ve Çocuklar Duymasın'a bakıyorum bir kaç haftadır.Sabahları Müge Anlı takip ediyorum.
[/QUbende Esra Erol çocuklar duymasın aynı kafadaniz
Esra Erol'u hiç izlemedim. İzlemem de.bende Esra Erol çocuklar duymasın aynı kafadaniz
Bende Esra Erol'un foxtAn beri takip ederimEsra Erol'u hiç izlemedim. İzlemem de.![]()
TV de olayı 100 bölüme sığıdıranlar 5 saatte istediğini anlattıkları için olabilir miönüne gelen neflıx e gidiyor
Esra Erol'u hiç izlemedim. İzlemem de.
evet aynen olabilirTV de olayı 100 bölüme sığıdıranlar 5 saatte istediğini anlattıkları için olabilir mi![]()