Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Koşşş geldi bizimkisinden haber
@slhttnmtl
Ayyyyy.

Oha geçen Hazal'ın konusunda elem kusacaktım iyi ki tutmuşum kendimi.
Elem burada Hazal'a mı peki

Buğra ve Hazal'ı duyduğumdan beri istiyordum, işin içinde Medyapım imzası olması da yani. Diziyi mecbur kesin izleyeceğim, döndü sonunda iki gözümün çiçeği.
Arda Sarıgün de üst üste iki eski partnerle çalışmış olacak. Neyse detayları merakla bekliyorum başrolker yıkılıyor.

bu arada orjinal dizi sadece 1 bölüm yayınlanmış. o yüzden bundan sonraki senaristin işi. iyi yazarsa özgün olma potansiyeli olan bir iş.
O dizi bu dizi değil. Üstte yazdım. Yıllar önce açılan konuda da yanlış yazılmış. Oasis adında Japon dizisi var oradan uyarlama. Boşa o dizi sanıp heyecanlanma.

My Mister'a istiyordun sen ama?

Evet kocasından girip tutmayan işlerinden çıkacaktım.

Reactions: slhttnmtl
Bizim Hikaye'ye kadar kaç iş batırdı.
FOX'ta yer yok diye başka kanal olur sanmıştım şu an her şey yolunda.
Maral'ın 2. sezonu vardı, A.Ş.K vardı bir de Son Yaz vardı işte.

FOX kısmını okumadım ama ben de FOX doluluğundan belki Kanal D olur demiştim ki çok şükür FOX'ta, ah Kanunsuz Topraklar hemen gitse de perşembeye damga vurmaya dönse.

Bu arada aklıma gelmişken @dizi kolik Hazal döndü bi sen dönemedin be.

Reactions: xBUGRAx
o dizi değilmiş isim benzerliği bitirdi bizi

------

artık ütopik dizi izlemek için bir denizaltı hikayesini ve sıcak kafayı bekleyeceğiz 1 yıl belli oldu
Tv'de öyle işler çok zor o yüzden ben de iki diziyi de merakla bekliyorum.

Reactions: Gizmen
Başroller muazzam inşallah senaryo ve gidişatıda öyle olur

Bu arada dizinin senaristlerini daha çok merak ediyorum. Ebru ve Verda hanımcığım olmasa yeter. Diğer aklıma gelen birkaç kötü senaristle de Medyapım çalışmaz herhalde.

İkisi de harika isimler. Buğra Gülsoy ile çok iyi partner olacaklardır.

Fox'a yuh diyorum hali hazırda yeni sezon için 10 dizisi var sanırsam hepsinin tutmayacağını tahmin ediyor ki dizi eklemeye devam ediyor.