Hazal Kaya'dan 'Maral' Dizi İmajı!

Sonradan guzelesecek zaar. Yönetici olduğu icin biraz cool yapmışlar ama atarli yönetici olacak zaar))

Sol taraftaki asıl imajı olacaktır gözlüklü hali değildir bence. :)
Ilk tefa sana katılıyorum :F not et :D
senaryo imajından okunuyor zaten :F:F:F
hazal kendini güzel bulmayan orta halli fakir bir ailenin kızıdır babası hastadır ve hazal çok çalışkan bir öğrencidir ama yrıca çalışmak zorundadır çevresinden ilgi görmediği içinde üzülen bir genc kızdır veee dizi ilerledikçe hazal açılıp saçılır bir düğün tören gibi bir yerde ilk defa saçını açar gözlüğünü çıkarır makyajını yapar ve nekadar beğenildiğini görür ve öyle hikaye gider yanı sadece şu imajından sayfacalarca senaryo çıakrtabilirim ben hahah:F:F
@beyazsoy :kiki::kiki::kiki:

senaryo imajından okunuyor zaten :F:F:F
hazal kendini güzel bulmayan orta halli fakir bir ailenin kızıdır babası hastadır ve hazal çok çalışkan bir öğrencidir ama yrıca çalışmak zorundadır çevresinden ilgi görmediği içinde üzülen bir genc kızdır veee dizi ilerledikçe hazal açılıp saçılır bir düğün tören gibi bir yerde ilk defa saçını açar gözlüğünü çıkarır makyajını yapar ve nekadar beğenildiğini görür ve öyle hikaye gider yanı sadece şu imajından sayfacalarca senaryo çıakrtabilirim ben hahah:F:F
@beyazsoy :kiki::kiki::kiki:
sana benzemeye çalışmış ama kimse senin ka çirkin olamaz:F

ya ben anlamadim burda cirkin olan sey ne?gozluk takmak cirkinlikmi?bence her zamanki gibi guzel.hem bu dizi imaji degil.zaten hazal normal hayatdada gozluk takar.

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy