Hazal Kaya'dan 'Maral' Dizi İmajı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Çok yakında TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayan, başrollerini ise son olarak A.Ş.K. dizisiyle karşımıza çıkan Hazal Kaya ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle karşımıza çıkan Aras Bulut İynemli'nin paylaşacağı dizi olan ''Maral'' oldukça merak uyandırmaya başladı.

Dizide rol alacak olan Hazal Kaya'nın yeni imajı ise oldukça dikkat çeken bir diğer husus oldu.

İşte Hazal Kaya'nın yeni diziye özel yepyeni imajı.

219443_660_320.jpg

aaa ne yapmışsın kız kendine ben brakın diziyi falan kapıya bile çıkmam bu imajla amann😱

Önce Seçkin şimdi Hazal. Böyle enteresan gözlüklü psikopat tiplere girdiler bence çokda iyi yaptılar.:X

Çok saf bir karakteri canlandıracak galiba. Olabilir gibi.:X

Off :( Ne yapmış öyle kendine? :( Maral, ben de iyice merak uyandırdı şu anda 😱

Ay şu tatlılığa bak. :love1:Çok güzel olmuş, çok da iyi olmuş, çok da şahane olmuş. :Z

Zengin olma hayalleri içerisinde yer aldığı için karakterinin dönüşümü olacak ve Maral'ımız Hazal'ım ileride güzelliğiyle göz kamaştıracak ama şu an için bir mağazanın elemanı rolünde. Merakla bekliyorum. :bhr:

Ay şu tatlılığa bak. :love1:Çok güzel olmuş, çok da iyi olmuş, çok da şahane olmuş. :Z

Zengin olma hayalleri içerisinde yer aldığı için karakterinin dönüşümü olacak ve Maral'ımız Hazal'ım ileride güzelliğiyle göz kamaştıracak ama şu an için bir mağazanın elemanı rolünde. Merakla bekliyorum. :bhr:
Aynen bizim forum hemen üstündeki şu imaja kötü deyip kestiriyor konunun gidişatına göre değişim olacaktır zaten. Hazalımızı yedirmeyiz. :A

Yenilikler iyidir, bence o kadar kötü olmamış. Hatta iyi bile denebilir. Umarım tutar dizi, hayırlısı olsun... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy