Hazal'a kezban dedin ya sen Hazal'ı seversin o yönden didim.Alakaya maydonoz.Ne alaka kezban mı seviyormuşum ben. 😕 Haaa kezbanlar Hazal Kaya gibi Jennifer Lawrance gibi olacaksa orası ayrı.
😎
Hazal'a kezban dedin ya sen Hazal'ı seversin o yönden didim.Alakaya maydonoz.Ne alaka kezban mı seviyormuşum ben. 😕 Haaa kezbanlar Hazal Kaya gibi Jennifer Lawrance gibi olacaksa orası ayrı.
😎
Onun gibi olmuş dedim her kızın içinde -miktarı değişmekle birlikte- kezbanlık vardır.Hazal'a kezban dedin ya sen Hazal'ı seversin o yönden didim.![]()
@dizi kolik üzerine alınır mısın bu sözü.Onun gibi olmuş dedim her kızın içinde -miktarı değişmekle birlikte- kezbanlık vardır.![]()
Olur ama her erkeğin içinde de öküz vardır. Lütfen bunu da tüm erkekler üzerine alınsın.@dizi kolik üzerine alınır mısın bu sözü.![]()
Ne diyor bu kız @BesaleTOlur ama her erkeğin içinde de öküz vardır. Lütfen bunu da tüm erkekler üzerine alınsın.![]()
Olur ama her erkeğin içinde de öküz vardır. Lütfen bunu da tüm erkekler üzerine alınsın.![]()
Haklı kız doğru söze ne denir.
Ben gayet kibar bir beyefendiyim.Haklı kız doğru söze ne denir.![]()
Tuba'dan iyi görünüyor.Fena olmamis bence. Gözlük biraz farkli göstermis, alisilmisin disinda.![]()
Simdi ugrasacak durumunda degilim.Ben gayet kibar bir beyefendiyim.
Tuba'dan iyi görünüyor.![]()
İyi sevindim nasılsa baş edemezsin.Simdi ugrasacak durumunda degilim.![]()
Az değil, alemsin Valla sen Deniz.