Sol taraftaki asıl imajı olacaktır gözlüklü hali değildir bence.![]()
senaryo imajından okunuyor zatenIlk tefa sana katılıyorumnot et
![]()
sana benzemeye çalışmış ama kimse senin ka çirkin olamazsenaryo imajından okunuyor zaten
hazal kendini güzel bulmayan orta halli fakir bir ailenin kızıdır babası hastadır ve hazal çok çalışkan bir öğrencidir ama yrıca çalışmak zorundadır çevresinden ilgi görmediği içinde üzülen bir genc kızdır veee dizi ilerledikçe hazal açılıp saçılır bir düğün tören gibi bir yerde ilk defa saçını açar gözlüğünü çıkarır makyajını yapar ve nekadar beğenildiğini görür ve öyle hikaye gider yanı sadece şu imajından sayfacalarca senaryo çıakrtabilirim ben hahah
@beyazsoy![]()
Hay ağzını öpeyim senin sözüm meclisten dışarı.ya ben anlamadim burda cirkin olan sey ne?gozluk takmak cirkinlikmi?bence her zamanki gibi guzel.hem bu dizi imaji degil.zaten hazal normal hayatdada gozluk takar.
+1aaa ne yapmışsın kız kendine ben brakın diziyi falan kapıya bile çıkmam bu imajla amann😱
Çok itici kalmış bence.Gayet yakışmış nesini beğenmedin ki?![]()
Hazal'ı seviyor musun önce öyle sorayım.Çok itici kalmış bence.![]()
Evet sevdiğim bir oyuncu, tip.Hazal'ı seviyor musun önce öyle sorayım.![]()
Hayır Hazal'ı sevmeyen biri olsaydın önyargılı konuşuyorsun diyecektim ondan.Ne feastlık aradın.![]()
Yok severim ama itici gelmiş fotoda.Hayır Hazal'ı sevmeyen biri olsaydın önyargılı konuşuyorsun diyecektim ondan.![]()
İzlersin sende. Sen seversin kezbanları.Kezban rolünde mi oynayacak acaba ? 🙄
Şaka bi yana fena olmamış ama eski hali daha iyiydi tabi.![]()
Alakaya maydonoz.İzlersin sende. Sen seversin kezbanları.![]()