Hazal Kaya ''Yapmacık'' Mı Oldu?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,961
Puanı
1,061
Televizyon Gazetesi bugün köşesine AŞK dizisini taşımış.
Dizinin karakterlerinin değerlendirmesi yapılırken Hazal'ın rolüne uygunluğı sorgulanmış.
Hazal Kaya'nın özellikle tenis hocasını canlandırması garipsenmiş.

@EveN @denizz19 @dizi kolik @mrt-6 @china_shangai @Yakamoz-Asi @*Dream* @Almila @Forumdash

Ekli dosyalar

• aimg6.mynet.com_mgz2_hazal_kaya_ask1_640.jpg
    30.3 KB · Hit: 323
bence yapmacık değil 🙂 ama şu bir gerçek dizisi beklenen bombayı yaratmadı

Normal oynuyor kötü oynadığı söylenemez ama rolü itici bir rol bu sefer.

son yaz dizisinden sonra bir yanlış tercih daha,bir dahaki projede çok dikkatli olmalı
yoksa kaybolup gider,behzat ç. gibi dizide yok artık gidip konuk oyuncu olarak katılacağı

Hakkıyla rolünü oynuyor, bence çok başarılı oldu Hazal..

Hazal Kaya'mı yapmacık? Hiç güleceğim yoktu.

Köşeyi yazan sanırım Aslı Tandoğan hayranı ki yazısından belli zaten. Aslı Tandoğan'ın Hazal'a göre arka planda kalmasını yediremediğinden böyle bir şey yazma gereği duymuş. Keşke daha tarafsız ele alabilseydi yazıyı...

gencodan son yaza oyunculuğu öyle ço kgelişmedi yani bir kıvanç gibi oyunculuğundan söz ettirecek olayı yoktu
aşk ı izlemedim ama kadrodaki isimlerden kaan urgancıoğlu,aslı tanodoğan ve nebahat çehre hazaldan iyielr bence önceki işlerindeki performanslarına bakarak söylüyorum

Nebahat Çehre ile nasıl kıyasladın anlayamadım. Hatta Kaan Urgancıoğlu ile.

Aslı Tandoğan ile kıyaslanabilir ama bana göre Hazal'ın oyunculuğu ve samimiliği hiçbir oyuncu da yok....

Nebahat Çehre ile nasıl kıyasladın anlayamadım. Hatta Kaan Urgancıoğlu ile.

Aslı Tandoğan ile kıyaslanabilir ama bana göre Hazal'ın oyunculuğu ve samimiliği hiçbir oyuncu da yok....
oyunculuk performansı niye kıyaslanmasın nebahat ve kaan urgancıoğlu ile
hazal-tuba-neco fanları hiç toz kondurmazlar ama fanı olduğu kişiler şöyle performansları ile prestijli bir ödül de alamaz ne tesadüfse

bu işler hiç belli olmaz bu yaz başına ka kaç kişi yağmur tanrıversin ya da kerem bursin i tanıyordu
Adını feriha koydum izleyenler bilir. Kerem Bursin ise bu sene ortaya cikti onun sevilmesi diziyle alakali degil ama kas hayvani olmasiyla alakali daha cok

Oyunculuk konusunda diyorum zaten. Nebahat Çehre'nin sesi kendi sesi bile değil. Nasıl kıyaslarsın anlamadım.

Kaan Urgancıoğlu'da bir erkek yani. Domestik hareketleri var ve ekranda çok itici duruyor. Kıyasladığın isimler iyi olsa amenna ama...

Adını feriha koydum izleyenler bilir. Kerem Bursin ise bu sene ortaya cikti onun sevilmesi diziyle alakali degil ama kas hayvani olmasiyla alakali daha cok
hazal da ufaksevimli onu da oan bağlayalım

itici durması kişiden kişiye değişir
konuda hazalı itici bulna da vardı

nebahat çehre kıyaslanmamalı haklısın kariyerine bakarsak hazaldan kaç gömlek üstün