Ben diyorum niye hatırlamıyorum kim bilir neler yaptınız
Ben diyorum niye hatırlamıyorum kim bilir neler yaptınız
Mahrem şeyler, anlatamamBen diyorum niye hatırlamıyorum kim bilir neler yaptınız![]()
Bundan sonra güncel magazin için ayaklı gazete olmak şart.@kerem ile, beraber olduklarını 5 sene sonra öğrendiğimiz çift olarak hatırlayacağım bu ikiliyi.![]()
Bilemiyorum yani neyse mutluysa...
Çocuklara iyi geceler yazmışlar, demek Bizim Hikaye ekibi davetli değil?
Bir ömür boyu mutluluklar.![]()
Mutluluklar diliyorum yakışan bir çifti zaten![]()
Ben diyorum niye hatırlamıyorum kim bilir neler yaptınız![]()
Mahrem şeyler, anlatamam![]()
Bi ağız dolusu gülüyorum orda cahil şey seni![]()
@kerem ile, beraber olduklarını 5 sene sonra öğrendiğimiz çift olarak hatırlayacağım bu ikiliyi.![]()
bunlar gibi 5 yıldır birlikte olan forumun yüz karaları @destere ile @Çiğdem- in sonu şöyle olacak gibiBundan sonra güncel magazin için ayaklı gazete olmak şart.![]()
AMİNbunlar gibi 5 yıldır birlikte olan forumun yüz karaları @destere ile @Çiğdem- in sonu şöyle olacak gibi@Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @Sherlock @MEnes @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @ozmoturk @turkuazz @Aserat
https://onedio.com/haber/sokak-orta...kek-arkadasini-silahla-vurarak-oldurdu-856259
yanlız ölen destere oluyor bu habere göre sen çiğdemin ölmesini istersin gibi daha çok
O da hapse girer ömür boyu çıkmaz 1 taşla iki kuş ayolyanlız ölen destere oluyor bu habere göre sen çiğdemin ölmesini istersin gibi daha çok![]()
o sıska vücuduyla demir parmaklıkların arasından kaçar bence o cadolozO da hapse girer ömür boyu çıkmaz 1 taşla iki kuş ayol![]()
Yok be bi halt edemez nerde onda o yüreko sıska vücuduyla demir parmaklıkların arasından kaçar bence o cadoloz![]()
harunu da ortadan kaldırmalı ki hapishaneye iniş yapıp hogathayı ortadan kaldıramasınYok be bi halt edemez nerde onda o yürek![]()
Günceli bırak eskileri de bilmiyorum ben.Bundan sonra güncel magazin için ayaklı gazete olmak şart.![]()
Hahahha @Harunnn60 ben nerdeysem duyar beni almaya gelir uçarakharunu da ortadan kaldırmalı ki hapishaneye iniş yapıp hogathayı ortadan kaldıramasın
![]()
Eskidendi o artık geelceğini sanmam
harunu da ortadan kaldırmalı ki hapishaneye iniş yapıp hogathayı ortadan kaldıramasın
![]()
Emre eski moduna dönmüş sanırım
Üstteki ve alttaki yazıları da okuyunca çok da hatalı değil benceDüğün Törenlerinde Sizlerle Birlikte Olmaktan Mutluluk Duyacağiz(YANLIŞ)
Düğün Törenimizde Sizlerle Birlikte Olmaktan Mutluluk Duyacağiz (OLMALIYDI)yada
Düğün Törenlerinde Sizleri de Aramızda Görmekten Mutluluk Duyacağiz (olmalıydı)