Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Yeniden Aynı Dizide mi Rol Alacak?

Final bölümüne bakmıştım çok yapmacıktı sadece Beren'in annesinin şaftı kaymıştı orası güzeldi
Tabi yapmacık gelir 70 küsür bölümü izleme

Ne alakasi var şimdi senin şirket kpa ve kss ile dibi gördü artik yurtdişinda etkileri yok endemol kulumuz yerini aldi
herkese yurtdişi eklicek halimiz yok
Ne alakası mı var? Yurt dişi satişlarını umursamıyorsan dibi gördü diyorsun acaba
her dizi satışı yapılacak diye
ayrıca kpa geçen 2015de en çok satilan dizi diye haber yokmuydu? Kss trde de tutmadı.dünyada da tutmadı demek.

Beni beni beni Bihterini Iyy

İlk 2 cumlede error verdim türkce meali ne ola
kpa yi satarak günü kurtardilar 50 bölümluk anlaşmayi yapan tüm kanal aldiklari reytinglerle şok oldu
ayrica toptan başarisizlik var 20dk-karadayi vb. Hepsi rwzil rüsva oldu tek tek yazmiyim dedim

Satişlardan ne ara yurtdişi reytingine geçtik?
daldan dala daldan dala

Kankee Aşk-ı Memnu finalde esas olay sahne Bihter kendini vurduktan sonra o silah sesini duyan Nihal'in yıkılışı en efso sahnedir.
desterenin 7d gözlükleriyle izlemiş 😱

Satişlardan ne ara yurtdişi reytingine geçtik?
daldan dala daldan dala
la kaç kere dedik artık satış önemli değil elif bile satıldı netflixe ka önemli olan izlenmek ay yapım pr la 1-2 işi sattı artık yemiyor ama yurtdışındaki kanallar o yüzden devri bitti
daldan dalalık bişi yok izlenmeyen şey satılmaz birbiriyle bağlantılı işler

Tekrar bir arada olma ihtimalleri var mı bugüne kadar rastlamadım böyle bir olaya

Afk dizisinden biliyorum çok yakışıyorlardı umarım bu dizide olurlar

Tekrar bir arada olma ihtimalleri var mı bugüne kadar rastlamadım böyle bir olaya
Ay Yapım Delibal içinde Hazal ile görüşmüştü hatırlarsan.
Ama Hazal filmdeki Füsun karakterinin kendisine bir şey katamayacağını düşündüğünden kabul etmemişti. O rolü daha sonra Leyla Lydia'ya verdiler.

Ben Çagatay ile birlekteliğini kast ettim Afk de beraberlerdi, bu sefer farklı dizide yeniden başrol olma ihtimalini zayıf buluyorum

geçen günlerde Elif Usman senaryoyu yazmayacak diye haber açıldı

hangisi doğru ?
Daha sonra yeni açtığımız konuda değiştiğini aciklamistik.

Olmaz bence, daha rol aldıkları dizinin üzerinden pek zaman geçmedi. 2-3 yıl sonra yapsınlar, Merve Boluğur olmalıydı.

Bu haberde tamamen hayal ürünü gibi geldi bana Merve Boluğur ismi zaten yalanlanmıştı Hazal Kaya ile yeniden partner olmaları da imkansız gibi birşey zaten