Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Yeniden Aynı Dizide mi Rol Alacak?

:A Final bölümüne bakmıştım çok yapmacıktı sadece Beren'in annesinin şaftı kaymıştı orası güzeldi :F
Tabi yapmacık gelir 70 küsür bölümü izleme :F
Ne alakasi var şimdi senin şirket kpa ve kss ile dibi gördü artik yurtdişinda etkileri yok endemol kulumuz yerini aldi :A herkese yurtdişi eklicek halimiz yok
Ne alakası mı var? Yurt dişi satişlarını umursamıyorsan dibi gördü diyorsun acaba:F her dizi satışı yapılacak diye:X ayrıca kpa geçen 2015de en çok satilan dizi diye haber yokmuydu? Kss trde de tutmadı.dünyada da tutmadı demek.

Ne alakası mı var? Yurt dişi satişlarını umursamıyorsan dibi gördü diyorsun acaba:F her dizi satışı yapılacak diye:X ayrıca kpa geçen 2015de en çok satilan dizi diye haber yokmuydu? Kss trde de tutmadı.dünyada da tutmadı demek.
Beni beni beni Bihterini Iyy :F

İlk 2 cumlede error verdim türkce meali ne ola :A kpa yi satarak günü kurtardilar 50 bölümluk anlaşmayi yapan tüm kanal aldiklari reytinglerle şok oldu :A ayrica toptan başarisizlik var 20dk-karadayi vb. Hepsi rwzil rüsva oldu tek tek yazmiyim dedim :A

İlk 2 cumlede error verdim türkce meali ne ola :A kpa yi satarak günü kurtardilar 50 bölümluk anlaşmayi yapan tüm kanal aldiklari reytinglerle şok oldu :A ayrica toptan başarisizlik var 20dk-karadayi vb. Hepsi rwzil rüsva oldu tek tek yazmiyim dedim :A
Satişlardan ne ara yurtdişi reytingine geçtik? :F daldan dala daldan dala :F

Kankee Aşk-ı Memnu finalde esas olay sahne Bihter kendini vurduktan sonra o silah sesini duyan Nihal'in yıkılışı en efso sahnedir. :X
desterenin 7d gözlükleriyle izlemiş 😱

Satişlardan ne ara yurtdişi reytingine geçtik? :F daldan dala daldan dala :F
la kaç kere dedik artık satış önemli değil elif bile satıldı netflixe ka önemli olan izlenmek ay yapım pr la 1-2 işi sattı artık yemiyor ama yurtdışındaki kanallar o yüzden devri bitti :A daldan dalalık bişi yok izlenmeyen şey satılmaz birbiriyle bağlantılı işler:A

Tekrar bir arada olma ihtimalleri var mı bugüne kadar rastlamadım böyle bir olaya :D

Tekrar bir arada olma ihtimalleri var mı bugüne kadar rastlamadım böyle bir olaya :D
Ay Yapım Delibal içinde Hazal ile görüşmüştü hatırlarsan. :X Ama Hazal filmdeki Füsun karakterinin kendisine bir şey katamayacağını düşündüğünden kabul etmemişti. O rolü daha sonra Leyla Lydia'ya verdiler. :)

Ay Yapım Delibal içinde Hazal ile görüşmüştü hatırlarsan. :X Ama Hazal filmdeki Füsun karakterinin kendisine bir şey katamayacağını düşündüğünden kabul etmemişti. O rolü daha sonra Leyla Lydia'ya verdiler. :)
Ben Çagatay ile birlekteliğini kast ettim Afk de beraberlerdi, bu sefer farklı dizide yeniden başrol olma ihtimalini zayıf buluyorum :)

geçen günlerde Elif Usman senaryoyu yazmayacak diye haber açıldı

hangisi doğru ? :)
Daha sonra yeni açtığımız konuda değiştiğini aciklamistik. :)

Olmaz bence, daha rol aldıkları dizinin üzerinden pek zaman geçmedi. 2-3 yıl sonra yapsınlar, Merve Boluğur olmalıydı. :T

Bu haberde tamamen hayal ürünü gibi geldi bana Merve Boluğur ismi zaten yalanlanmıştı Hazal Kaya ile yeniden partner olmaları da imkansız gibi birşey zaten