Hazal Kaya "Projeler her zaman geliyor ama önemli olan kalitesi"

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
1,060
Son Yaz Balkanlar 1912 dizisi yayından kaldırılacak olan Hazal Kaya, eski rol arkadaşlarını Azeri televizyonlarında yayın yapan ATV'ye verdiği röportajda değerlendirdi.

Verdiği röportajda Aşk-ı Memnu dizisinden rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ve Adını Feriha Koydum dizisindeki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy hakkında sorulan sorulara ise ilginç cevaplar verdi. Kaya "Kıvanç ağabeyim gibidir, Çağatay ise arkadaşım. İkisiyle de çalışmak çok keyifliydi." dedi.

Yeni projeler olup olmadığıyla ilgili soruya ise genç oyuncu, "Projeler her zaman geliyor ama önemli olan kalitesi ve kariyerime katacağı değer. Ben bugüne kadar hep iyi ekiplerle, iyi oyuncularla çalıştım. Başlangıç için çok
büyük şanstı. Umarım bundan sonra da bu iyi yöndeki şansım sürer" cevabını verdi.
(acunn.com)

Son düzenleme:
O dizi tutmaz Fks14, Ezel çakması lakabını alır ve biter. Tutmasını isterim ama Ezel'e çok yakın bir dizi olduğu için şansı çok zayıf...

Ezel'le bence çok fazla benzerligi yok.. Burada babasini öldüren kisinin kizi intikam oyunlari yapacak..

Ezel'le bence çok fazla benzerligi yok.. Burada babasini öldüren kisinin kizi intikam oyunlari yapacak..

İntikam, intikamdır Fks14. :)

Bir diğer tutmama nedeni de sürekli parti veriyor oluşları, Türkiye'de kimse izlemez o sıkıcı yerleri... Zengin aile reytingi de bitti, yani çok zor...

Beren Saat umarım kötü oyuncu diye anılmaz reyting düştü diye...

İntikam, intikamdır Fks14. :)

Bir diğer tutmama nedeni de sürekli parti veriyor oluşları, Türkiye'de kimse izlemez o sıkıcı yerleri... Zengin aile reytingi de bitti, yani çok zor...

Beren Saat umarım kötü oyuncu diye anılmaz reyting düştü diye...
Revenge de hep bi tören hep bi kutlamalari beni bitiriyor :X

Revenge içine edip sıvamasınlarda...Seneryosunu sonu yazan adam yazıyormuş.bu haberi okudum diziden soğdum.

Revenge de hep bi tören hep bi kutlamalari beni bitiriyor :X

Revenge içine edip sıvamasınlarda...Seneryosunu sonu yazan adam yazıyormuş.bu haberi okudum diziden soğdum.

Ben de Berkun Oya'dan sonra olmayacağından emin oldum, Ay Yapım ve Ece-Melek yapsaydı belki kadınları tavlardı. :)