Hazal Kaya da 'Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor! | Star TV

Bende ya 1,5 yıldır ekranlarda yoktu ve en çok sevdiğim dizinin başrolü de olunca çok çok çoook sevindim. :Z
Hazal'ı ilk defa Bizim Hikaye'de izledim ve daha önce izlemediğime pişman oldum. Çok ama çok iyi oyuncu. :Z Film için gün sayarken konuk haberi harika oldu. :Z

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Ben onu sadece duyum zannediyordum tarihi çok güzelmiş o zaman vakalar çok olmazsa giderim. :A
O film için sinemaya gitme riskini göze alırım. :A Kitabı okuyup bitirdim, filmi nasıl olacak çok merak ediyorum kaçıramam. :Z
Yani İrem fena değildi yani ne iyi ne kötüydü ama o youtuberları hiç beğenmedim ama şükran çok iyiydi:Z
İrem'i ben genel olarak sevmiyorum. İtici geliyor kendisi bana.

O film için sinemaya gitme riskini göze alırım. :A Kitabı okuyup bitirdim, filmi nasıl olacak çok merak ediyorum kaçıramam. :Z

İrem'i ben genel olarak sevmiyorum. İtici geliyor kendisi bana.
Ben de kitabı okuyacaktım da bir türlü alamadım internetten almayı düşündüğüm halde. :A ben riski de göze alamam ne de olsa 2 ay gibi bir sürede (belki daha az) Netflix alır. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de kitabı okuyacaktım da bir türlü alamadım internetten almayı düşündüğüm halde. :A ben riski de göze alamam ne de olsa 2 ay gibi bir sürede (belki daha az) Netflix alır. :A
İnternetten sipariş ettim ben, demiştim sana. :A Geldikten 1 hafta sonra 1 günde okudum bitirdim. :F

Netflix'in alması için vizyon tarihinden 5 ay geçmesi gerek. :T:

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl