Bende ya 1,5 yıldır ekranlarda yoktu ve en çok sevdiğim dizinin başrolü de olunca çok çok çoook sevindim.Ben de aşırı sevindim haberi görünce. Aşırı özledim kendisini.
Bende ya 1,5 yıldır ekranlarda yoktu ve en çok sevdiğim dizinin başrolü de olunca çok çok çoook sevindim.Ben de aşırı sevindim haberi görünce. Aşırı özledim kendisini.
İrem'i demeyi unuttum, İrem'de dizi için güzel bir konuk değildi bence. Ama Şükran Ovalı çok iyi olmuştu.Aynen ya son 2 bölümdür berbat konuklar geliyor Şükran ve İremi tenzih ederim
Hazal'ı ilk defa Bizim Hikaye'de izledim ve daha önce izlemediğime pişman oldum. Çok ama çok iyi oyuncu. Film için gün sayarken konuk haberi harika oldu.Bende ya 1,5 yıldır ekranlarda yoktu ve en çok sevdiğim dizinin başrolü de olunca çok çok çoook sevindim.
Umarım yükselirHer ne kadar sevsem de Ali Biçim, Boran Kuzum bu dizi için iyi konuk değildi. Hazal Kaya, Gökçe Bahadır ile dizi umarım yükselir.
Ali Atay'ı da alsınlar.Fikret Ali'yi de getirsin.
Ben de pişman olmuştum valla. filme o kadar az mı kaldı ya?Hazal'ı ilk defa Bizim Hikaye'de izledim ve daha önce izlemediğime pişman oldum. Çok ama çok iyi oyuncu. Film için gün sayarken konuk haberi harika oldu.
Çok güzel fikir.Fikret Ali'yi de getirsin.
Yani İrem fena değildi yani ne iyi ne kötüydü ama o youtuberları hiç beğenmedim ama şükran çok iyiydiİrem'i demeyi unuttum, İrem'de dizi için güzel bir konuk değildi bence. Ama Şükran Ovalı çok iyi olmuştu.
Aslı Kızmaz, bir aksilik olmaz ise Ocak'ın son haftası - Şubat'ın ilk haftası vizyondayız demişti.Ben de pişman olmuştum valla. filme o kadar az mı kaldı ya?
Ben onu sadece duyum zannediyordum tarihi çok güzelmiş o zaman vakalar çok olmazsa giderim.Aslı Kızmaz, bir aksilik olmaz ise Ocak'ın son haftası - Şubat'ın ilk haftası vizyondayız demişti.
O film için sinemaya gitme riskini göze alırım. Kitabı okuyup bitirdim, filmi nasıl olacak çok merak ediyorum kaçıramam.Ben onu sadece duyum zannediyordum tarihi çok güzelmiş o zaman vakalar çok olmazsa giderim.
İrem'i ben genel olarak sevmiyorum. İtici geliyor kendisi bana.Yani İrem fena değildi yani ne iyi ne kötüydü ama o youtuberları hiç beğenmedim ama şükran çok iyiydi
Bana da küfürlü be argo konuşunca geliyorO film için sinemaya gitme riskini göze alırım. Kitabı okuyup bitirdim, filmi nasıl olacak çok merak ediyorum kaçıramam.
İrem'i ben genel olarak sevmiyorum. İtici geliyor kendisi bana.
Ben de kitabı okuyacaktım da bir türlü alamadım internetten almayı düşündüğüm halde. ben riski de göze alamam ne de olsa 2 ay gibi bir sürede (belki daha az) Netflix alır.O film için sinemaya gitme riskini göze alırım. Kitabı okuyup bitirdim, filmi nasıl olacak çok merak ediyorum kaçıramam.
İrem'i ben genel olarak sevmiyorum. İtici geliyor kendisi bana.
İnternetten sipariş ettim ben, demiştim sana. Geldikten 1 hafta sonra 1 günde okudum bitirdim.Ben de kitabı okuyacaktım da bir türlü alamadım internetten almayı düşündüğüm halde. ben riski de göze alamam ne de olsa 2 ay gibi bir sürede (belki daha az) Netflix alır.
Eltilerin Savaşı'nı kısa sürede almamış mıydı?İnternetten sipariş ettim ben, demiştim sana. Geldikten 1 hafta sonra 1 günde okudum bitirdim.
Netflix'in alması için vizyon tarihinden 5 ay geçmesi gerek.
Ocak'ta sinemaya girmişti, Temmuz'da Netflix'teydi.Eltilerin Savaşı'nı kısa sürede almamış mıydı?
Tamam yanlış gelmiş aklıma nedense Temmuz'da yayınlandı Ağustos'da Netflix'deydi gibi geldi aslında Temmuz'da kim izlerdi de allım uçmuş işte.Ocak'ta sinemaya girmişti, Temmuz'da Netflix'teydi.
Olur öyle şeyler, pandemide her şey birbirine karıştır.Tamam yanlış gelmiş aklıma nedense Temmuz'da yayınlandı Ağustos'da Netflix'deydi gibi geldi aslında Temmuz'da kim izlerdi de allım uçmuş işte.