Hazal Kaya ''Balkanlar'' Dizisinde Rol Alacak !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yeni dizisi belli oldu
'Adını Feriha Koydum' dizisinin Feriha'sı Hazal Kaya'nın yeni adresi belli oldu.
Kaya, iki yıldır büyük ilgiyle izlenen dizisi biter bitmez 'Behzat Ç.'nin yapımcıları Serdar Akar ve Tarkan Karlıdağ'ın şirketi Adam Film'in 'Balkanlar' dizisinde rol alacak. Çekimleri Makedonya'da yapılacak olan ve ünlü model Tuğçe Kazaz'ın da rol alacağı dizi için Kaya prensipte el sıkıştı. Tarkan Karlıdağ'ın yöneteceği ve Balkan Savaşı'nı anlatacak olan dizinin senaryosunu ise Kürşat Başar yazıyor. 'Elveda Rumeli' dizisinin ekibinin görev alacağı proje yeni yayın döneminde atv'de seyirciyle buluşacak.

Haberin Kaynagi nereden? Böyle biseyin olacagini zannetmiyorum, Hazal Kaya icin Atv'ye katlanmak zorundayim :S Bence ShowTV yada KanalD de oynayacak insaallahda öyle olur, hele ATv el sIkI$acagini hic zannetmem ..... Hangi kanala gecerse gecsin bol Reytingleriyle diziyi ayakta tutar.

Elveda Rumeli kalitesinde tadında bir iş olursa süper olur
Hazal içinde Bodrum Hakimi dizisinde rol almaktansa bu dizi daha iyi olur bence

Bodrum Hakimi'nden daha iyi bir seçil olmus Hazal adina. Tabii gerçekten sözlesmeyi imzaladiysa.

atv ve Hazal? ayy düşündükçe midem bulanıyor.. hazal show tv ve kanal dye çok yakışıyor.. atvde ise malumunuz sılada izlemiştik.. umarım yeni sezonda da özellikle showda bir dizisi olur.. bodrum hakiminde kim oynayacak peki?

iyi olmuş bodrum hakimindekii rol hazal ı aşardı
adam film iyi bir iş çıkarrır hazal için daha iyi bir rol olmuş :D

iyi olmuş bodrum hakimindekii rol hazal ı aşardı
adam film iyi bir iş çıkarrır hazal için daha iyi bir rol olmuş :D

Onu neden A$acakmis, Hazal Kaya Cok KALiTELi Oyuncu , Güzel, Kariyerinde en üst sirada olan, Reytingleri BOL olan , bi diziyi tek ba$ina sirtlaya bilen bi Kadin ayrica Türkiyede en con Fan sahini klan 3.Kadin !...

Onu neden A$acakmis, Hazal Kaya Cok KALiTELi Oyuncu , Güzel, Kariyerinde en üst sirada olan, Reytingleri BOL olan , bi diziyi tek ba$ina sirtlaya bilen bi Kadin ayrica Türkiyede en con Fan sahini klan 3.Kadin !...
Hazal kaya bnce Bodrum Hakimi gibi güzel bi konulu dizide oynamalı.. çokta yakışırdı ona hakimlik..

bodrum hakimi neya iyice saçmalamaya başladılar böyle isim mi olur direk 0a vurur bu dizi
bodrum hakimi bir film ve gerçek hayattan alınmış bir hikaye.. ayrıca gerçekten çok güzel bir konusu var.. yani ilk kadın hakimin hayat hikayesini anlatıyo.. hakim çevre baskısından ve aşık olduğu mahkumun ipe gitmesinden dolayı intihar ediyor en sonunda.. ama bu dizide daha da güzel işlenebilir..

bodrum hakimi bir film ve gerçek hayattan alınmış bir hikaye.. ayrıca gerçekten çok güzel bir konusu var.. yani ilk kadın hakimin hayat hikayesini anlatıyo.. hakim çevre baskısından ve aşık olduğu mahkumun ipe gitmesinden dolayı intihar ediyor en sonunda.. ama bu dizide daha da güzel işlenebilir..

filmi eskiden izlenmiş olabilir dizisi olmaz, olsada bu isimle olmaz

hazal ve türkan şoray ın oynadığı bir karakter hem de hakim çok saçma denir sadece

"Balkanlar" ve "Bodrum Hakimi" dizisinin adlarini begenmedim. Degistirilmeli bence

Bodrum Hakimi'ne uymazdı bu daha iyi seçim onun adına fakat Adam Film neden ATV ile çalışmış anlamadım. Star olur diye düşünüyordum bu dizinin adresi de. :)