kaç yıl atlayacaklar anlamadım ki 15 sene falan zaman atlanırsa olabilirBu durumda Cevat oğlanın da değişmesi gerekmiyor mu?
kaç yıl atlayacaklar anlamadım ki 15 sene falan zaman atlanırsa olabilirBu durumda Cevat oğlanın da değişmesi gerekmiyor mu?
Onun yerine uygun bir parlak bulmalı.kaç yıl atlayacaklar anlamadım ki 15 sene falan zaman atlanırsa olabilir
aklında biri var mıOnun yerine uygun bir parlak bulmalı.
Engin Öztürk olsun. Analarıyla yeniden buluşsun.aklında biri var mı
aliye, fahrünnisa, füraye ye de kocalar gelecek seni çeker dizi bir şekilde bence
aliyenin ilk kocası alman mı Macar mı ne avrupai birini bulurlar umarımEngin Öztürk olsun. Analarıyla yeniden buluşsun.
Seçilen casta göre sahnelerine göz atabilirim.
Ogeday olsun.aliyenin ilk kocası alman mı Macar mı ne avrupai birini bulurlar umarım
Kerem Bürsin nasıl olur?aliyenin ilk kocası alman mı Macar mı ne avrupai birini bulurlar umarım
bilemedim ben sarışın biri hayal etmiştimKerem Bürsin nasıl olur?
Senin de arkanda olan güç ifşa olacak ve sende ifadeye çağrılacaksın az kaldı.Bir de kavga ederdi müşterilerle her gün pissssss.ss
Bir de kavga ederdi müşterilerle her gün pissssss.ss
Evli mutlu çocuklu olduğu içindir. Ya da gençken Hazal' aşıktı kuyruk acısı var.Sen niye bu kadar antisin Hazal'a @serhatt nesi var bunun
Hürremlerden sonra Feriha ve annesi de Şakir Paşa Ailesi'nde buluşmuş oldular
Neden dizideki çocuk oyunca göre düşünülüyor ben anlamıyorum gerçek hayattaki insana göre seçim yapılıyor niye kimse bunu anlamıyor gerçek hayattaki Aliyeye Hazal çok benziyo o yüzden seçilmiş
Çok benziyorlar, çok sevindim. Hazal'ım yuvaya geri döndü.
@12.Adam @offensive @DosiHazal Kaya diyince aklıma @dizi kolik gelir.
Bașarılar Hazala yeni dizisinde..
rahmetsiz Sistan @Çiğdem den öğrendiğin büyüleri yaptın kesin diziye.ss
Büyüye ne gerek var ayol, bu dizi ölü doğdu zati.rahmetsiz Sistan @Çiğdem den öğrendiğin büyüleri yaptın kesin diziye.ss
moralim düzeldi kappak olsun saana @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @ozmoturk @Emre Ozansoy
fahrünisa büyüyünce sararıyor aliye kararıyor ters gelişimmoralim düzeldi kappak olsun saana @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @ozmoturk @Emre Ozansoy
yani senin de doğduğunda kafan büyümüş, büyüdükçe toton büyümüş kafa küçülmüş diyolla yani @Yakamoz-Asi ile @MasacRE öyle dedi artık senin gelişimini nerede gördülersefahrünisa büyüyünce sararıyor aliye kararıyor ters gelişim