Klavyenin bile kastığı bir tableti düşünemk istemiyorumNapıyım en azından mesaj sorunum yok artık tam güzel bir klavye yüksemiştim oysaki kasma yaptı sildim.Yeni birşeyler deniycem.
Klavyenin bile kastığı bir tableti düşünemk istemiyorumNapıyım en azından mesaj sorunum yok artık tam güzel bir klavye yüksemiştim oysaki kasma yaptı sildim.Yeni birşeyler deniycem.
"Talk Klavye" var onuda beceremedim.Klavyenin bile kastığı bir tableti düşünemk istemiyorum
Ben de bos proje cikar mi
Olsan sasardim olacaksin bundan boylePek ilgili değilim bu konula.
Olsan sasardim olacaksin bundan boyle
Sevdiririz anamSevmiyorum böyle şeyleri yapacak bir şey yok.
Sevdiririz anam
Sen bana guven iki gun benle takilsan alisirdin hic elleyemeyen insanlar elliyor suan sayemdeTırsıyorum hepsinden olmaz sevemem.Hayvan fobisi var biraz.
Sen bana guven iki gun benle takilsan alisirdin hic elleyemeyen insanlar elliyor suan sayemde
Bir canliya dokunmadan sevemezsin emin ol dokununca o hazzi aliyorsunHayvan ellemek mi.Hayatta olmaz..
Bir canliya dokunmadan sevemezsin emin ol dokununca o hazzi aliyorsun
Ben senin gibileri boşvermem tam tersi üstüne giderim amacım da bu zaten.Boş ver beni benden bu konuda hayır gelmez sana.Hayvanlar ile kanlı bir savaş içindeyim adeta.
Sineği de çek demedik canım o kadar da uçma öldür kusura bakmamBu gece, daha dogrusu sabaha dogru saat 3 bucuk gibi odamda bir kara sinek deliye dönmüs gibi kendini duvarlara vuruyor ve durmadan vizilti sesi cikariyordu. Haliyle beni uyandirdi. O sinir ile, @denizz19 kusura bakmasin, parca pincik ettim. Fotografini cekmedim gerekmiyor sanirim nasil bir görüntü olabilecegini sizde bilirsiniz.
Ben senin gibileri boşvermem tam tersi üstüne giderim amacım da bu zaten.
Sineği de çek demedik canım o kadar da uçma öldür kusura bakmam
Sayfayı takipte kalman yeterli. Bu fotoğraflar içerisinde beni de görebilirsin çünkü. Böylesinin hayvan sevgisini daha iyi aşılayabileceğini de düşünüyorum.Teşekkür ederim ilgin için ama ne yapmayı planlıyorsun Deniz.Pompy işkencesi hariç her şeye katlanırım.
Sayfayı takipte kalman yeterli. Bu fotoğraflar içerisinde beni de görebilirsin çünkü. Böylesinin hayvan sevgisini daha iyi aşılayabileceğini de düşünüyorum.Ama sana hayvan sevgisi aşılayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?