Hayvan Dostlarımız İçin Farklı Bir Proje Başlıyor !

Napıyım en azından mesaj sorunum yok artık tam güzel bir klavye yüksemiştim oysaki kasma yaptı sildim. :D Yeni birşeyler deniycem. :)
Klavyenin bile kastığı bir tableti düşünemk istemiyorum :lol:

Bu gece, daha dogrusu sabaha dogru saat 3 bucuk gibi odamda bir kara sinek deliye dönmüs gibi kendini duvarlara vuruyor ve durmadan vizilti sesi cikariyordu. Haliyle beni uyandirdi. O sinir ile, @denizz19 kusura bakmasin, parca pincik ettim. Fotografini cekmedim gerekmiyor sanirim nasil bir görüntü olabilecegini sizde bilirsiniz. :D

Boş ver beni benden bu konuda hayır gelmez sana.:DHayvanlar ile kanlı bir savaş içindeyim adeta.:F
Ben senin gibileri boşvermem tam tersi üstüne giderim amacım da bu zaten. :)

Bu gece, daha dogrusu sabaha dogru saat 3 bucuk gibi odamda bir kara sinek deliye dönmüs gibi kendini duvarlara vuruyor ve durmadan vizilti sesi cikariyordu. Haliyle beni uyandirdi. O sinir ile, @denizz19 kusura bakmasin, parca pincik ettim. Fotografini cekmedim gerekmiyor sanirim nasil bir görüntü olabilecegini sizde bilirsiniz. :D
Sineği de çek demedik canım o kadar da uçma öldür kusura bakmam :D

Teşekkür ederim ilgin için ama ne yapmayı planlıyorsun Deniz.:DPompy işkencesi hariç her şeye katlanırım.:A
Sayfayı takipte kalman yeterli. Bu fotoğraflar içerisinde beni de görebilirsin çünkü. Böylesinin hayvan sevgisini daha iyi aşılayabileceğini de düşünüyorum. :) Ama sana hayvan sevgisi aşılayacağım. :)

Sayfayı takipte kalman yeterli. Bu fotoğraflar içerisinde beni de görebilirsin çünkü. Böylesinin hayvan sevgisini daha iyi aşılayabileceğini de düşünüyorum. :) Ama sana hayvan sevgisi aşılayacağım. :)

Aşıdan korkarım ben birde hayvan sevgisi aşısı.:)peki fazla acıtmayacaksa olabilir.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,283
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs