KatlanırızKareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss
Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum.![]()
Doktor dizileri tutar
KatlanırızKareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss
Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum.![]()
Doktorlar'ın devamı tutmamıştı ama.Katlanırız
Doktor dizileri tutar![]()
Türk dizisi mi izleyeceksin 😱merakla bekliyorum nurumuselime de katlanıcaz artık
![]()
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktuDoktorlar'ın devamı tutmamıştı ama.
Ben bu diziden çok umutluyum ama Kanal D de sağlam tanıtıyor diziyi doğru bir güne konulursa iş yapacaktır baya. Merakla bekliyoruz süper bir dizi olacak bence.![]()
niye bu kadar şaşırdınTürk dizisi mi izleyeceksin 😱
Dünyanın sonu geliyor 😱
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktu![]()
MY'den sonra Türk dizilerine küstün sandımniye bu kadar şaşırdın![]()
O dizi şimdi başlasa tutardı malum FOX ne yapsa tutuyor artık.Türk dizisi mi izleyeceksin 😱
Dünyanın sonu geliyor 😱
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktu![]()
Amin hayırlısıO dizi şimdi başlasa tutardı malum FOX ne yapsa tutuyor artık.
Hayat Yolunda şov yapacak inşallah.![]()
küsmedim de ekranların kalite abidesi gitti :/ geçen sezona kadar hemen her gün bir yerli dizim vardı. bu sezon da o hayat benim izliyorum ama denk gelmemişsin galibaMY'den sonra Türk dizilerine küstün sandım
5-6 Aydır buradayım hiç Türk dizisi yorumunda göremedim seni![]()
Hayat Yolunda ilk dizimiz olmuş olur böyleceküsmedim de ekranların kalite abidesi gitti :/ geçen sezona kadar hemen her gün bir yerli dizim vardı. bu sezon da o hayat benim izliyorum ama denk gelmemişsin galibayalan dünya da izliyorum ama başlamadı daha
![]()
yabancı dizilere bekleriz seniHayat Yolunda ilk dizimiz olmuş olur böylece![]()
Geleceğim mutlakayabancı dizilere bekleriz seni![]()