KatlanırızKareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss
Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum.
Doktor dizileri tutar
KatlanırızKareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss
Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum.
Doktorlar'ın devamı tutmamıştı ama.Katlanırız
Doktor dizileri tutar
Türk dizisi mi izleyeceksin 😱merakla bekliyorum nurumuselime de katlanıcaz artık
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktuDoktorlar'ın devamı tutmamıştı ama.
Ben bu diziden çok umutluyum ama Kanal D de sağlam tanıtıyor diziyi doğru bir güne konulursa iş yapacaktır baya. Merakla bekliyoruz süper bir dizi olacak bence.
niye bu kadar şaşırdınTürk dizisi mi izleyeceksin 😱
Dünyanın sonu geliyor 😱
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktu
MY'den sonra Türk dizilerine küstün sandımniye bu kadar şaşırdın
O dizi şimdi başlasa tutardı malum FOX ne yapsa tutuyor artık.Türk dizisi mi izleyeceksin 😱
Dünyanın sonu geliyor 😱
Fox ta başlayan geçen sezon Merhaba Hayat da tutmamıştı ama konusu yoktu
Amin hayırlısıO dizi şimdi başlasa tutardı malum FOX ne yapsa tutuyor artık.
Hayat Yolunda şov yapacak inşallah.
küsmedim de ekranların kalite abidesi gitti :/ geçen sezona kadar hemen her gün bir yerli dizim vardı. bu sezon da o hayat benim izliyorum ama denk gelmemişsin galibaMY'den sonra Türk dizilerine küstün sandım
5-6 Aydır buradayım hiç Türk dizisi yorumunda göremedim seni
Hayat Yolunda ilk dizimiz olmuş olur böyleceküsmedim de ekranların kalite abidesi gitti :/ geçen sezona kadar hemen her gün bir yerli dizim vardı. bu sezon da o hayat benim izliyorum ama denk gelmemişsin galibayalan dünya da izliyorum ama başlamadı daha
yabancı dizilere bekleriz seniHayat Yolunda ilk dizimiz olmuş olur böylece
Geleceğim mutlakayabancı dizilere bekleriz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?