Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tekrarı başladı iyi sonuçlar alır umarım yarın. :bhr:

@yatutarsa Haklısın jenerik sonrası reklama rağmen 3 reyting aldı ama Kanal D efendi beğenmedi, 1 hafta daha sabr etmedi belki yükselecekti? :(

Dizinin müziklerini Atakan Ilgazdağ`ın yaptığı nasıl da belli ama bir tek aksiyon müziği eksik.

Mahidevran değil bu Nur Nur. :( Diziyle gerçek insanları karıştırma artık neyin başlangıcı bu şimdi. :A

Bir anti Kanal D'ci daha doğuyor. :A
zaten geniş aile nin stara yollanmasından beri gıcığım kanal d'ye hayat yolunda'yı da kurban verirsek doğan grubunun başına hiç iyi şeyler gelmeyecek :D

Star'a yollamak derken? Star kötü kanal mı ne olmuş. :A
reytingi beğenmedikleri için yollamışlardı star a ondan. sonra star da sağolsun dizinin gününü ve saatini bir türlü ayarlamadı reytingler dip yaptı sonra diziyi bitirdiler falan of sinirlendim gene :F

reytingi beğenmedikleri için yollamışlardı star a ondan. sonra star da sağolsun dizinin gününü ve saatini bir türlü ayarlamadı reytingler dip yaptı sonra diziyi bitirdiler falan of sinirlendim gene :F
O zaman sen Star'ı da pek sevmiyorsun? :Z Şuküfe'li bölümler efsaneydi sonra biraz bozmuştu ama iyi diziydi. Bayağı güldürüyordu özellikle ilk sezonu. :D Bizim Rojda da hiç fena değildi. <3 @cookies

O zaman sen Star'ı da pek sevmiyorsun? :Z Şuküfe'li bölümler efsaneydi sonra biraz bozmuştu ama iyi diziydi. Bayağı güldürüyordu özellikle ilk sezonu. :D Bizim Rojda da hiç fena değildi. <3 @cookies
muhteşem i alana kadar baya gıcıktım star a da ama my gelince işler değişti tabii 🙄 aslında ben forumda star ın yanlış geniş aile politikası ile ilgil bir konu açmak istiyordum ama üye olamadım bi türlü :D

muhteşem i alana kadar baya gıcıktım star a da ama my gelince işler değişti tabii 🙄 aslında ben forumda star ın yanlış geniş aile politikası ile ilgil bir konu açmak istiyordum ama üye olamadım bi türlü :D
:( Ay senin her şeyin kaplumbağa hızında. :F

Rojda her zaman super ama yedikule hayat yokusu yayindanmi kaldirildi noldu diziye :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato