her şeyini kaybederek yaşadıNe varmış my'deki sonunda herkesten çok yaşadı sultanım. ss
her şeyini kaybederek yaşadıNe varmış my'deki sonunda herkesten çok yaşadı sultanım. ss
Aferin melun beğenmene sevindim.Dğizinin tekrarlarına baktım güzel bir diziye benziyor ama Diriliş Ertuğrul kaçmaz@Bully
En son my de oynadı sonuçta my den sonra kıza figüranlık teklif etiler işte)))yanlız medcezire girdikten sonra my de devam etti özge gürel izlemdiğin için bilmiyin zaar
trt nin her dizisi lanetli panp halkın parasını siyasi propogandaya ayırdığı için
my ile medceziri birlikte götürdü my de figurandı medcezird konuk en azından her bölüm 6-7 dk gözükmüşEn son my de oynadı sonuçta my den sonra kıza figüranlık teklif etiler işte)))
Diriliş Ertuğrul herkes tarafından çok beğenilmiş bir dizi düşüş yaşamaz totalde 7 ab ve abc 1 de 8 diyorum benAferin melun beğenmene sevindim.Zaten çok güzel bir dizi izleyen herkesin beğenmesi lazım.
Başarılar Diriliş Ertuğrul'a da umarım düşüş yaşamaz haftaya.
Hayat Yolunda'yı etkilemese iyiydi ama.Diriliş Ertuğrul herkes tarafından çok beğenilmiş bir dizi düşüş yaşamaz totalde 7 ab ve abc 1 de 8 diyorum ben
totalde 7 alırsa abc1 de 10 u geçerDiriliş Ertuğrul herkes tarafından çok beğenilmiş bir dizi düşüş yaşamaz totalde 7 ab ve abc 1 de 8 diyorum ben
hayat yolunda yakında yayından kaldırılır aga acı gerçeği kabullensen iyi olurHayat Yolunda'yı etkilemese iyiydi ama.
Olabilirtotalde 7 alırsa abc1 de 10 u geçer
hayat yolunda yakında yayından kaldırılır aga acı gerçeği kabullensen iyi olur
Galip yayından kaldırılıyor Hayat Yolunda ne onun yanındaHayat Yolunda'yı etkilemese iyiydi ama.
Kabullendim zaten aga ama yine de bir umut bitmemesini bekliyorum işte.totalde 7 alırsa abc1 de 10 u geçer
hayat yolunda yakında yayından kaldırılır aga acı gerçeği kabullensen iyi olur
Demek daha çok gözüktüğü dizi etkili olmuş. Zaten haber my den ayrıldı diye çıktı. Sonuçta kızı ben kızım nerde den tanıyorum. Kız, kızım nerde için 300 kişi arasından seçilmişti. Neyse my bin başrolleri çakılıyor figuranlari parlıyor bu da my bin nasıl kaliteden anladığını gösteriyor)))) bu ara da my de oynamayan kaldı mi)) my bin ajansı bütün oyuncularını pazarlamak için diye adam doldurdu sonuç ortada)))my ile medceziri birlikte götürdü my de figurandı medcezird konuk en azından her bölüm 6-7 dk gözükmüş
He ya Galip'im de bitiyor be Kanal D kalitesi hatrına sezon sonuna kadar devam ettireydi bari.Olabilir
Galip yayından kaldırılıyor Hayat Yolunda ne onun yanında
çakılan başrol görmedim neboş dışındaDemek daha çok gözüktüğü dizi etkili olmuş. Zaten haber my den ayrıldı diye çıktı. Sonuçta kızı ben kızım nerde den tanıyorum. Kız, kızım nerde için 300 kişi arasından seçilmişti. Neyse my bin başrolleri çakılıyor figuranlari parlıyor bu da my bin nasıl kaliteden anladığını gösteriyor)))) bu ara da my de oynamayan kaldı mi)) my bin ajansı bütün oyuncularını pazarlamak için diye adam doldurdu sonuç ortada)))
RTE ne yapsın 20 reytingden 7 kere düşürdü. Adam aci sana daha da dusurse bu kez kalp den giderdin)))çakılan başrol görmedim neboş dışındao da my nin karşısına geldi 2 dizisiyle çakılması kaçınılmazdısenin rte bile etki edemedi diziye ay yapım ya da gold film hiç etki edemezdi))
selma ergeç ve nur fettahoğlunun dizileri iyi gidiyor nurun dizisi total 4 ü görse tamamdırartık eskisi gibi yüksek diziler 15-25 reyting arası çok iyiler 10-15 reyting arası almıyor en iyisi 11 alıyor ondan sonrası 8 eyting alabilen ya var ya yok 4 -5 reyting bu sistemde iyi reytingler
rte isterse diziyi anında yok eder bknz: kv terörRTE ne yapsın 20 reytingden 7 kere düşürdü. Adam aci sana daha da dusurse bu kez kalp den giderdin)))
Diğerleri cakilmadi diyon ama 4 reytingi geçen yok nebahtte 4 reyting alıyordu gün değiştirince 3 reytinge düştü
Ne 11 ya , RTE iki uç defa konuştu birinci yumruk 20 ikinci darbe 11 den 7yerte isterse diziyi anında yok eder bknz: kv terör
ayrıca dizi rte konuşurken 11 alıyordu 20 değil yine uçuyon)))
rte 2011 de konuşurken dizi coştukça couyordu panpaNe 11 ya , RTE iki uç defa konuştu birinci yumruk 20 ikinci darbe 11 den 7ye
2011 de ilk uyari yapılıyor
İlk basta cosuyor RTE reklam yapıyor tabi sonra millet RTE yi anlıyor hacı yoksa RTE konuştukca dizi yükseliyordu. Zaten my yi tutturan arincin gay ilişkisi, içki içiyor tartışmasına katılmasıyla oldurte 2011 de konuşurken dizi coştukça couyordu panpa))) bilmesek yuttturucan rte için reytingleri değiiştirdin resmenrte konuşşunca dizi hiçbir zaman 7 ye inmedi objeektifliğin yinee uçmuş hadi çüz))
kalite gelmişş diziyeYine çok güzel bir bölüm. Hain Alp Ebru'yu işe aldı. ss
Şafak, Cem ve Yelda'yı öğrenmedi ama öğrenecek yani umarım dizinin sonunu güzel bağlarlar.
Yelda - Selim aşkı başlayacak gibi öpüşecekler de hayırlısı artık. Seza yazık kanını verdi Selim'e, ölüyordu az daha.
Ecem çok sinir bir kız ya ama Melis'e hak ettiği gibi davrandı takdir ettim.
Bu arada Şeker Ağa geldi diziye @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?